OD MARIJANINOG NESTANKA PROŠLO JE 2 GODINE, ALI PORODICA I DALJE NE ODUSTAJE OD POTRAGE: Saopštili su šta ZAHTEVAJU
Marijana Seifert, Foto: Zorana Jevtić

pogledajte

OD MARIJANINOG NESTANKA PROŠLO JE 2 GODINE, ALI PORODICA I DALJE NE ODUSTAJE OD POTRAGE: Saopštili su šta ZAHTEVAJU

Tragajući za nestalom rijaliti zvezdom policija je s roniocima pretraživala Savu i dronom širi teren oko mesta nestanka

Objavljeno: 17:03h

Rijaliti zvezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. aprila 2022. Njena porodica ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahteva koje žele da upute policiji i institucijama.

- Zahtevamo da se pokrene istraga ispočetka po svim informacijama koje smo dostavili policiji uključujući i sve one poruke koje je Marijana slala prijateljici o prijetnjama - poručila je porodica Marijane Seifert, regionalne pobednice "Velikog brata" 2011.

Dve godine od njenog nestanka, od Marijane nema traga ni glasa, a sestra Maja Kovačević i majka Gordana Kovačević strahuju od najcrnjeg scenarija. U svojoj potrazi za odgovorima angažovalii su advokata Milka Križanovića i sastavili listu zahteva koji podrazumevaju i novu istragu.

Nestala je u Zagrebu 27. aprila 2022. godine
Nestala je u Zagrebu 27. aprila 2022. godinefoto: Zorana Jevtić

- Tražimo da se zatraže od operatera popisi poziva sa svih mobilnih telefona od porodice Seifert, pre i posle Marijaninog nestanka, a posebno te kobne noći kad je nestala. Zahtevamo da nam se ustupe snimci kamera na uvid - nastavlja porodica Kovačević.

Naime, policija je tokom istrage izuzela snimke nadzornih kamera koje se nalaze na zgradi na Savici i oko nje. Porodici su ispričali kako je Marijana sama izašla iz zgrade te kako je niko nije pratio. Ali, snimke im nisu pokazali, samo su im prepričali šta se na njima vidi.

- Zašto policija nije razmotrila navode iz emisije "Provjereno" i svedoke koji su te noći bili s Marijanom, što su svedočili i kako je Marijana plakala da se boji ići kući. Želimo da znamo ko je svedok koji je čuo krikove na mostu i kako policija tvrdi, svedočio da se Marijana sama bacila. Tražimo i da nam policija vrati Marijanine lične stvari i torbicu - kaže Gordana, Marijanina majka.

Njena porodica ne odustaje od potrage
Njena porodica ne odustaje od potragefoto: prentscreen/youtube/ Shumar20

Reč je o torbici i mobilnom telefonu, koje je u ranim jutarnjim satima pronašao građanin dok je prelazio savski most.

Marijanin otac Ivo Kovačević u međuvremenu se razboleo i preminuo krajem decembra 2022. godine u šibenskoj bolnici u 64. godini.

Tragajući za nestalom rijaliti zvezdom policija je s roniocima pretraživala Savu i dronom širi teren oko mesta nestanka. Uprkos svim naporima Marijanu nisu našli te se još vodi kao nestala u MUP-ovoj bazi.

Prema tim podacima, Marijana se kobnog jutra udaljila s adrese prebivališta u Lastovskoj ulici. Bila je oobučena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, helanke crne boje s belo-crvenom crtom i svetle patike.

Marijana Seifert rođena je u februaru 1984. godine, ima plavu kosu i zelene oči visoka je oko 167 centimetara i vitkog je stasa. Od ličnih znakova ima tetovažu cveta orhideje na donjem delu leđa, glavu jednoroga na levom bedru, dve tribal tetovaže na levoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sata.hr/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.