DA LI JE MOGUĆE? Zgodnog pevača i atraktivnu pevačicu spojile su Zvezde Granda, a evo šta se sada dešava sa njima
Nova pesma Muharema Hadrovića, Foto: Bojan Stevanović

Strah me je

DA LI JE MOGUĆE? Zgodnog pevača i atraktivnu pevačicu spojile su Zvezde Granda, a evo šta se sada dešava sa njima

Muharem, koji je u "Zvezdama Granda" dogurao do finala, numeru koleginice otpevao je sa mnogo emocija

Objavljeno:

Muharem Hadrović i Mirna Košanin popularnost su stekli u "Zvezdama Granda", a oboje najviše vole pop muziku, te je tako došlo i do saradnje, ali ne dueta, kako bi mnogi očekivali, već je atraktivna pevačica za svog kolegu komponovala muziku i napisala tekst za pesmu "Strah me je", koja je nedavno objavljena. Muharem, koji je u "Zvezdama Granda" dogurao do finala, numeru koleginice otpevao je sa mnogo emocija, a za odličan zvuk bio je zaslužan Aleksandar Sofronijević, u čijoj je produkciji AS STUDIOTON Muharem snimao.

Muharem Hadrović
foto: Bojan Stevanović

"Do saradnje sa Acom je došlo odmah posle finala Zvezda Granda. Imao sam sreću da upoznam predivne ljude, prijatelje koji su i Acini prijatelji i tako smo se svi nekako povezali. Kod Ace snimam zato što smo već sada prijatelji i mimo posla a s druge strane, on je jedan veliki profesionalac koji ima savršen studio i ekipu s kojom radi", kaže Muharem, koji uživa u izvođenju Mirnine numere.

Muharem Hadrović
foto: Bojan Stevanović

"Brzu pesmu sam izabrao jer mislim da publici treba neki malo brži, energicni ritam koji ih pokreće i koji će im preneti tu energiju koju i ja osećam. Publika voli sve, kad im doneseš to sa dušom, kao što to mi radimo na nastupima. Najvažnije je da ljudi prepoznaju emociju i da se to prenese na njih. Sve to zavisi od teksta i muzike i načna na koji se to interpretira. Ja sam malo duže čekao sa pesmom 'Strah me je' upravo zbog emocija. Stalno sam ponavljao i ubacivao sebe sve više u nju, da bi to masa mogla prepoznati, a iskreno se nadam da će tako i biti", kaže Muharem, a na pitanje kome je pesma namenjena, s osmehom poručuje: "Pesma je namenjena svima koji se pronalaze u njoj, bivšima, sadašnjima i budućima".

Bonus video:

00:22

Sofra napravio ludu žurku na svadbi Đokovića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.