DA LI ZNATE ČIME SE ZAPRAVO BAVI ŠAULIĆEV ZET U AMERICI? Svi govore da je veoma USPEŠAN, a evo šta je u pitanju
Šaban Šaulić, Foto: Dragana Udovičić

mnoge interesuje

DA LI ZNATE ČIME SE ZAPRAVO BAVI ŠAULIĆEV ZET U AMERICI? Svi govore da je veoma USPEŠAN, a evo šta je u pitanju

Bojan se godinama aktivno bavio fudbalom, igrao je i u Partizanu, a onda je otišao u inostranstvo

Objavljeno:

Ilda Šaulić već godinama uživa u skladnom braku sa Bojanom Vučkovićem, a kruna velike ljubavi je ćerka Ema. Važe za jedan od najsrećnijih parova na ovdašnjoj javnoj sceni, zajedno su prolazili kroz sve lepe, ali i manje lepe trenutke, i jedno drugom su najveća podrška.

Lepa pevačica svojevremeno je otkrila kako je sve počelo. Upoznali su se još kada je ona bila dete.

- Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo.

Ilda i njen suprug su dugi niz godina u braku
Ilda i njen suprug su dugi niz godina u brakufoto: Damir Dervišagić

- On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina. Njegov rođeni brat Branko bio je moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela, Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni – ispričala je Ilda uz osmeh.

Naravno, kasnije su stvari krenule drugim tokom, i oboje su shvatili da su srodne duše.

Bojan se godinama aktivno bavio fudbalom, igrao je i u Partizanu, a onda se otisnuo preko Atlantika gde je uspeo da napravi nešto što bi malo kome pošlo za rukom.

Ilda Šaulić već godinama uživa u skladnom braku sa Bojanom Vučkovićem
Ilda Šaulić već godinama uživa u skladnom braku sa Bojanom Vučkovićemfoto: Dragan Kadić

Naime, kako navodi portal dijasporadnevno.rs, Vučković već tri decenije drži Internacionalnu sportsku akademiju (ISA), koja funkcioniše kao posrednik u obezbeđivanju stipendija za naše mlade sportske talente koji imaju želju da nastave školovanje na najprestižnijim koledžima i univerzitetima u SAD.

Otišao sam kao stipendista Univerziteta Frenklin Pirs, a onda sam po završetku studija poželeo da pružim priliku omladincima iz Srbije, koji su i dobri sportisti i dobri učenici, da usmere svoj profesionalni i lični život kao što sam ja to uradio – rekao je Bojan prošle godine za pomenuti sajt.

Malo ko zna čime se bavi muž Ilde Šaulić
Malo ko zna čime se bavi muž Ilde Šaulićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- U to sam se upustio 1994, i evo, za 30 godina uspeo sam da oko tri stotine naših mladića i devojaka odvedem u Ameriku i omogućim im da dobiju stipendije za najuvaženije školske ustanove.

- Svi oni su mi zahvalni, jer su završili škole koje su hteli, postali su svoji ljudi, mnogi sada imaju porodice, a iskreno ni sam ne znam koliko je kumstava iz toga nastalo – kaže suprug llde Šaulić koji danas, osim agencije, u SAD drži sportski centar gde ljudi dolaze da rekreativno igraju fudbal, tenis, košarku.

Bojan sarađuje i sa agencijom “Rising Stars International”, koja se time nedavno pohvalila na svom Instagram profilu.

Bonus video:

01:23

GREBALI SU SE O ŠABANOVU SLAVU I JA SAM TO ZNALA! Ilda Šaulić progovorila o kolegama koje su ISPARILE nakon smrti njenog oca!

(Espreso/Hello/Katarina Milošević/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.