VAŽE ZA OMILJENI BOSANSKI PAR KOJI SRBI OBOŽAVAJU: Naišli na OSUDU ljudi, a sada služe kao PRIMER ZA LJUBAV
Intervju Lele i Sajfera, Foto: Privatna arhiva

EKSKLUZIVNI INTERVJU

VAŽE ZA OMILJENI BOSANSKI PAR KOJI SRBI OBOŽAVAJU: Naišli na OSUDU ljudi, a sada služe kao PRIMER ZA LJUBAV

Lela i Sajfer su za Espreso portal otkrili sve o upoznavanju, ljubavi, poslu...

Objavljeno: 18:00h
Milica Stanimirović

Iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena, tako i Sajfer ima Lelu.

Poznati reper iz Sarajeva Adnan Nikšić, poznatiji kao Sajfer, već par godina važi za jednog od najslušanijih i najpopularnijih repera na Balkanu, a često zna da kaže da bez njegove supruge Lele to baš i ne bi bilo moguće.

Lela radi u apoteci, ali je u isto vreme i supruga, prijatelj i menadžer svom dragom.

Oni su za Espreso portal otkrili kako su započeli svoju ljubav koja danas služi kao primer mnogima. Ovaj poznat par je izneo i neke informacije koje niko nije znao o njima, a sada je i nama mnogo jasnije zbog čega je njihova ljubav ovoliko posebna.

Poznati par iz Sarajeva za Espreso
Poznati par iz Sarajeva za Espresofoto: Privatna arhiva

Na samom početku našeg razgovora upitali smo ih kako su se upoznali.

Sajfer: Imali smo zajedničkog prijatelja i kod njega smo se slučajno upoznali. Meni se Lela odmah svidela, ali sam oklevao neko vreme da joj priđem. Poslao sam joj poruku i odmah joj direktno rekao kako se osećam u vezi nje.

Lela: Da, sve je bilo slučajno u poseti prijatelju. Nakon par ponovljenih slučajnih susreta kod istog prijatelja on mi je poslao poruku na Instagramu i tada smo počeli konverzaciju.

Sajfer: Oboje smo kliknuli odmah i dopisivali smo se mesecima. Lela se malo otimala, ali bezuspešno (smeh).

Upoznali se kod prijatelja
Upoznali se kod prijateljafoto: Privatna arhiva

Lela: Uživala sam u našim razgovorima, zasmejavao me je 24h, a toliko su naša dopisivanja postala učestala da sam prestala izlaziti u grad i ostajala kući kako bih se dopisivala sa njim. Kada smo konačno dogovorili sastanak, bilo je to sa sumnjom da uživo neće biti kao na porukama. Međutim bilo je bolje, viđali smo se svakodnevno i ja sam onda odlučila otići iz zemlje na neko vreme. Ja sam se sklonila, ali je on došao za mnom nakon dva dana i tada je već bilo nam oboma jasno da se više nećemo razdvajati. Dalje je sve išlo svojim tokom, brzo me je i zaprosio i zakazali smo venčanje. Sada smo preko tri godine zajedno.

Sajfer: Često smo nailazili na osude ljudi. Ne bira osoba kada će upoznati svoju srodnu dušu, da se svet celi ruši oko tebe ništa ti nije prepreka, samo ti je ta osoba bitna. Opet bih sve isto, a samo mi je žao što je nisam ranije upoznao.

Nailazili su na osude ljudi
Nailazili su na osude ljudifoto: Privatna arhiva

Zanimalo nas je i koliko su se oboje promenili kako su u vezi, kao i da li postoji nešto što bi promenili jedno kod drugog.

Sajfer: Ja sam se puno promenio. Stvari koje ne bih pomislio da ću raditi ja sad radim, ono što sam mislio da neću obući ja sad oblačim, život mi je kompletan iako je drugačiji. Nisam mogao pomisliti da bih mogao nekad prepustiti ženi da mi vodi posao, a evo sve sam to njoj prepustio. Kod Lele bih promenio njen temperament, jako je brza, eksplozivna.

Lela: Ja sam našla mir, stabilnija sam, srećnija. Kod Sajfe bih samo volela da bude ravnodušniji, svako stanje prima k srcu što rezultira nekada bespotrebnim stresom za njega.

Budući da i dalje izgledaju zaljubljeno, kao da su se juče upoznali, želeli smo da saznamo i šta najviše cene i poštuju jedno kod drugog.

Sajfer: Lojalnost, lepotu, požrtvovanost, kulturu ponašanja.

Lela: Sve.

Svojoj dragoj voli da ispuni želje
Svojoj dragoj voli da ispuni željefoto: Privatna arhiva

Publika vrlo dobro zna koliko važnu ulogu Lela ima u njegovom životu, a on se trudi da je i svakodnevno obraduje nekim poklonima. Svi koji je prate na Instagramu to su i primetili, a nas je zanimalo koji su omiljeni pokloni koje je dobila od repera.

Lela: Najdraži poklon mi je prvi. Narukvica, bižuterija, na kojoj piše zauvek. Najviše me je obradovao stan na primorju na specificnoj lokaciji, s obzirom da sam godinu pre kupovine stalno pričala o tome kako bih najviše volela imati stan na tom mestu. On se potrudio i ispunio mi je želju.

Budući da mu je Lela najveća podrška, ali i pomoć u poslu, kao i da je njoj prepustio menadžerski deo, potvrdili su da posao donose u kuću.

Sajfer: Spojimo mi to u uživanje, iako zna biti teško. Uspemo da se organizujemo da smo jedno drugom najbitniji.

Lela: Mi posao nosimo kući, sa nama u izlazak u grad, to je jednostavno sastavni deo našeg života i sada živimo taj posao. Donosi nam puno dobrih stvari, a i loših. Nekako nas te loše stvari samo jos više spoje i učvrste jer sve prolazimo zajedno.

1 / 11 Foto: Privatna arhiva

Na Tik Toku su postali viralni snimci gde se Lela šali sa Sajfom pa ga "blamira" u javnosti.

Sajfer: Naljuti me, da, jer ja volim ozbiljnost, a ona to koristi. Mada posle mi bude sve to smešno.

Da sitnice čine život, potvrdili su nam i oni.

Sajfer : Kada smo bili u neizdrživo lošoj finansijskoj situaciji voleli smo se i smejali sa kafom na klupi bez da smo ikada brinuli kako čemo, bilo je bitno da budemo skupa,većina bi ljudi odustala na našem mestu, nama nijedan problem nije bio prepreka, a imali smo ih previše.

Lela: Opstali smo u nemogućim uslovima, da je ljubav bila slabija u takvim uslovima bi pukla.

Budući da ih Srbi obožavaju, upitali smo ih da li bi se nekad preselili za Beograd i tu gradili karijeru.

Sajfer: Beograd je grad koji izuzetno volimo, privatno često budemo tamo i samo dobre i pozitivne stvari sam doživeo tu. Stekao sam puno iskrenih prijatelja baš u tom gradu. Beograd u meni budi posebnu emociju, a ovim putem šaljem ljubav mojoj publici u Beogradu koja mi uvek srce napuni, voli vas Sajfa. Mi smo svakako kuća putujuća pa nam je Beograd jedan od mesta u kojem često boravimo

Lela: Obzirom da sam u Beogradu završila i specijalističke studije to je za mene poseban grad, pun mogućnosti, dobrih i pozitivnih ljudi. Svako sećanje na taj grad je ispunjen ljubavlju.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:20

Buba Koreli Sara jo

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.