NAŠ GLUMAC JE ZBOG POSLA PROŠAO KROZ PRAVU OPASNOST: Sada je otkrio o ČEMU SE RADI, nije bilo LAKO
Milan Marić, Foto: Katarina Drajic/ATAImages

otvorio dušu

NAŠ GLUMAC JE ZBOG POSLA PROŠAO KROZ PRAVU OPASNOST: Sada je otkrio o ČEMU SE RADI, nije bilo LAKO

Milan je ispričao da je dobio ulogu zbog koje je za kratko vreme morao da nauči ruski jezik ali i ugoji se čak 30 kilograma.

Objavljeno:

Milan Marić je danas jedan od najatraktivnijih glumaca, a sada je otkrio da je u jednom trenutku zbog uloge imao više od 100 kilograma.

Naime, Milan je ispričao da je dobio ulogu zbog koje je za kratko vreme morao da nauči ruski jezik ali i ugoji se čak 30 kilograma.

- Ugojiti se je teže nego smršati. Savetovali su mi da jedem jaja, slaninu, piletinu, sve sam jeo i jednostavno - ništa. Dostignem 82 kg i odmah se vratim na 80. U jednom trenutku sam jeo za doručak pet, šest jaja sa slaninom. To mi je bio doručak. To je ozbiljna opasnost, jer kada sam prešao stotku, to mi je postala navika. Odlučujući trenutak da moram da smršam bio je kada sam nekako uspeo da obučem jednu kožnu jaknu. Bio sam na kafi napolju, to nikada neću zaboraviti, odveže mi se pertla, i kada sam se sagnuo da je zavežem, puče mi jakna posred leđa - zaključio je glumac u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" na K1.

"Idem na psihoterapije"

Podsetimo, Milan je nedavno u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" otkrio da godinama ide na psihoterapije.

- Kada pokušavam da objasnim terapiju dobiti su mnogostruke. To ne ide na brzinu ali ta vrsta rada na sebi kao rezlutat ima poboljšanje životnog standarda ali u doživljaju sa samim sobom. To je nešto što je neprocenjivo i što ne može da kupi ni uspeh na profesionalnom planu, ni uspeh na emotivnom planu. Nije redak slučaj, a onda ljudi kao paradoks svega toga tada najviše ćute, ide im dobro na poslu, imaju uspešan emotivni odnos, sve je u redu sa članovima porodice, a oni se ne osećaju dobro, e onda iz nekog osećaja stida i srama, gde ja smem da kažem da mi nije dobro kad imam i ovo i ovo i ovo, to je opasna zamka. Taj rad nije brzinski, nije varijanta gde vi dođete jedanput, vi kupite terapiju, popijete i gotovo, vi ste druga osoba. Vrlo brzo osetite benefite toga, vrlo brzo se desi da ponovo želite da se vratite - rekao je on tada.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Blic/Nina Denda Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.