SNEKI DAKI NAKON RAZVODA UPECALA 20 GODINA MLAĐEG: Bilo je sve IDEALNO sa glumcem, a onda se DESIO ŠOK PREOKRET
Snežana Dakić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

hit

SNEKI DAKI NAKON RAZVODA UPECALA 20 GODINA MLAĐEG: Bilo je sve IDEALNO sa glumcem, a onda se DESIO ŠOK PREOKRET

Snežana Dakić nikada više u javnosti nije predstavila nijednog svog izabranika.

Objavljeno:

Voditeljka Snežana Dakić je nakon razvoda od biznismena Vladimira Mikića, sa kojim je bila devet godina u braku, bila u vezi sa 20 godina mlađim glumcem. Ipak, njihova veza nije potrajala, pa je usledio raskid.

- Kada je reč o ljubavi, kod mene uvek sve cveta i buja. Žena sam koja je puna ljubavi i ispunjena sam onom koju dobijam. U mojoj vezi je sve odlično. Bračnu ponudu sam već dobila, jedina prepreka je što se još nisam razvela. Čim se to završi, mi ćemo se venčati ‒ izjavila je voditeljka u martu 2016, a već mesec dana kasnije usledio je raskid.

- Tačno je da Dušan i ja više nismo zajedno, ali ostajem pri stavu da je moj emotivni život lična stvar i ne želim da ga obrazlažem javnosti. Ostali smo u prijateljskim odnosima jer nema nijednog razloga da bude drugačije. Dušan je divan nesvakidašnji momak ‒ rekla je tada za "Hello".

Snežana Dakić koja nikada više u javnosti nije predstavila nijednog svog izabranika
Snežana Dakić koja nikada više u javnosti nije predstavila nijednog svog izabranikafoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Snežana Dakić koja nikada više u javnosti nije predstavila nijednog svog izabranika, a Dušana Momčilovića javnost je zapazila u seriji “Sinđelići”.

O ljubavi sa Vladimirom Mikićem

- Vladimir je bio ljubav mog života, muškarac o kakvom sam maštala, bolji od svih poželjnih neženja koji su se u to vreme vrteli oko mene. S druge strane, njegova situacija nije bila nimalo jednostavna – sa suprugom i kćerkama bliznakinjama od jedva godinu dana našao se usred razvoda. Htela sam da odustanem, ali me je on uveravao da to neće biti prepreka našoj ljubavi, da će bivšoj ženi pomagati i da me nikada neće povrediti ‒ pričala je Snežana.

Snežana Dakić o ljubavi sa Vladimirom Mikićem
Snežana Dakić o ljubavi sa Vladimirom Mikićemfoto: Marina Lopičić

Inače, voditeljka Snežana Dakić pojavila se na jednoj reviji u Beogradu, a nekoliko mesta do nje bio je Vladimir Mikić, Snežanin bivši suprug sa kojim je bila u braku devet godina, ali i njegova nova partnerka.

Mikić, koji iza sebe već ima tri braka, sve vreme je ćaskao sa izabranicom, dok je Snežana pričala sa ljudima tik do nje, a onda je u jednom momentu Vladimir prišao bivšoj ženi.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Blic/Ivana Mikić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.