RODITELJI PRINCEZE DANICE GLAVNA TEMA BEOGRAĐANA: Sinoć su svi gledali u njih, Beba je PRAVA DAMA vredna DIVLJENJA
Foto: Milos Tesić/ATAImages

novo

RODITELJI PRINCEZE DANICE GLAVNA TEMA BEOGRAĐANA: Sinoć su svi gledali u njih, Beba je PRAVA DAMA vredna DIVLJENJA

Evo kako je izgledao poznati bračni par

Objavljeno:

Cile i Beba Marinković, roditelji naše princeze Danice, retko su deo gradskih dešavanja, a kada se negde pojave svi pogledi su uprti baš ka njima budući da njihova ljubav pleni.

Kako se njihova prelepa ćerka udala za princa Filipa Karađorđevića i postala član kraljevske porodice, oni posebno vode računa o tome gde će se pojaviti, ali i kako će izgledati na nekom gradskom dešavanju.

Povodom obeležavanja 100 godina od kada je započeta izgradnja italijanske rezidencije u Beogradu, po želji Italijanske kraljice Elene od Montenegra (kraljica Jelena Savojska), Ambasada Italije je organizovala modni i kulturni događaj, na koji su bili pozvani roditelji naše princeze.

Prava dama
Prava damafoto: Milos Tesić/ATAImages

Oni su posmatrali modnu reviju iz prvog reda, a Beba je izgledala zaista fenomenalno, kao prava dama! Ona je uvek bila žena od stila, a jednom je prilikom progovorila i o brendovima.

Iako voli nova modna imena, Beba Marinković verna je i onim dobro proverenim:

"Važan mi je brend jer je on garancija kvaliteta, tradicije i uspešnosti, a istoremeno vam nudi nešto novo. Isto je to kao kada kupujete umetničku sliku i kada imate potpis, imate neku sigurnost", rekla je za Blic ženu, pa progovorila i o stilu ćerke Danice:

"Nisam mnogo uticala na njen stil. Danica je od malih nogu pokazivala veliko strpljenje prilikom izbora odeće, a modeli koje ona nosi moraju da "idu" potpuno do perfekcije. To se i vidi, da vam kažem. Ona jako temeljno odgleda stvar koji treba da iznese i isproba".

Pogledajte kako su izgledali juče:

1 / 4 Foto: A.K./ATAImages

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

04:04

Crkvena zvona oglasila rođenje Princeze Marije Karađorđević

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.