UDRUŽILE SVE ZVEZDE JUŽNOG VETRA PROTIV KARLEUŠE! Ona samo urla i udara se po glavi - BRUTALNE uvrede na račun JK!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

oštro

UDRUŽILE SVE ZVEZDE JUŽNOG VETRA PROTIV KARLEUŠE! Ona samo urla i udara se po glavi - BRUTALNE uvrede na račun JK!

Južni vetar uzvraća udarac!
Objavljeno:

Pevačica Jelena Karleuša navukla je na sebe gnev najvećih zvezda legendarnog Južnog vetra, za koje je, kao član žirija u Zvezdama Granda rekla da su džiberi, seljoberi i šund muzičari, iako je sa nekima od njih veoma bliska.

- Pesme Južnog vetra su džiberske, šund! Ako valjaju, zašto ih nema na nacionalnoj televiziji? To su pesme iz prošlog veka. Vi koji ih pevate nikada nećete biti zvezde - rekla je, između ostalog, Karleuša.

foto: Printscreen

Najveće hitove Južnog vetra otpevala je čuvena originalna pevačka petorka ovog benda, koju su sačinjavali Dragana Mirković, Sinan Sakić, Šemsa Suljaković, Kemal Malovčić i Mile Kitić, koju je predvodio vođa benda i autor čuvenih pesama, Miodrag Ilić, poznatiji kao Mile Bas, a na prozivke je prva reagovala Šemsa, koja je otkrila da je imala priliku da sluša kako Karleuša na nastupima peva njene pesme.

- Njen komentar je bio u najmanju ruku neukusan i neznalački. Slušala sam je u Nemačkoj kad je pevala moju pesmu "Što me pitaš" i šta da joj kažem, osim da napomenem da u celoj Srbiji publika luduje za tim, kako je rekla, jadom, pa tako i za mojim pesmama - rekla je Šemsa, dok je Kemal Jeleni uzvratio istom merom:

foto: Damir Dervišagić

- Ona je dvorska luda u "Grandu", i to klasična! Begovi i age su uvek imali dvorske lude, koje, kada dođu gosti, skaču, udaraju se po glavi, rukama, nogama, urlaju... E to je Karleuša! Samo služi da zabavlja ljude, i ništa više!

Karleuša je zbog svojih izjava već imala problema sa fanovima Južnog vetra, koji su je napali tokom jednog avionskog leta, u avionu u kojem je bio i Sinan Sakić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.