KO JE BILA HARIJETA SIMIĆ? Pevačica (41) se plašila da ne umre kao njena MAMA, muž tražio RAZVOD kad se RAZBOLELA
Harina, Foto: Printscreen Instagram/harina_official

tragedija

KO JE BILA HARIJETA SIMIĆ? Pevačica (41) se plašila da ne umre kao njena MAMA, muž tražio RAZVOD kad se RAZBOLELA

Preminula je u bolnici u Smederevu

Objavljeno: 15:14h

Danas nas je zatekla teška vest. Harijeta Simić nas je napustila u 41. godini života. Harina, kako su je zvali, je preminula u Smederevu u bolnici, a dugo se borila sa kancerom dojke. Ona je pre nedelju dana pala u komu, a juče je preminula.

Jednom prilikom je govorila o ovoj teškoj borbi.

Harijeta se tada plašila da će završiti kao njena mama.

- Plašim se da ću završiti kao moja majka. Ona je umrla u 49. godini, ja sada imam 41 – rekla je tada uplašena Simićeva.

harina, Harijeta Simić
foto: Printscreen Instagram/harina official

Harijeta je operisala rak dojke 2023. godine, da bi je nekoliko dana posle operacije pozvao muž i rekao da želi da se razvede.

- Za Vladicu sam se mnogo žrtvovala, dala sam zlato u vrednosti od nekoliko hiljada evra da vrati dugove. Dao je i on meni za lekove, ali... Nedugo zatim sam ponovo prodala nakit kako bi on mogao da plati kiriju za stan i kupi novi kamion. Sada, nakon sedam dana od operacije i amputiranja dojke, on me zove da mi kaže da ne želi više da bude sa mnom i da je našao novu - rekla je Harijeta tada za Blic, te dodala:

Teška je bila borba
Teška je bila borbafoto: Instagram printscreen

- Rekao mi je da ga više ne zovem i da će se tom devojkom oženiti. Ostavio me je u najtežem trenutku. Iskoristio me je i ostavio. Ne mogu da verujem šta mi je priredio, pritom me čeka još hemoterapija i zračenja, ali njega to ne zanima.

1 / 6 Foto: prentscreen/instagram/harina_official

Pevačica Harijeta Simić kojoj je umetničko ime Harina, poreklom je iz Niša, a lečenje je do poslednjeg dana vodila u Smederevu.

Ona je tokom borbe više puta zamolila sve ljude dobre volje da joj putem Instagrama pomognu ukoliko imaju mogućnost.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

03:30

OTKRILA SAM RAK DOJKE NA ROĐENDAN! Takve trenutke svaka žena želi da zaboravi: Ovo je priča hrabrih žena koje su pobedile bolest

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.