"ONI SU NAM UPROPASTILI POSAO" Poznati harmonikaš ŽESTOKO UDARIO na pevače, svi se pitaju SAMO JEDNO
Endži Mavrić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

NA KOGA LI JE MISLIO?

"ONI SU NAM UPROPASTILI POSAO" Poznati harmonikaš ŽESTOKO UDARIO na pevače, svi se pitaju SAMO JEDNO

"Nemaju ništa, oni su ili estradni prosjaci, nemaju ništa iza sebe, ali kada treba da se bahati tu su prvi" rekao je Endži

Objavljeno: 23:45h

Harmonikaš i muzičar Endži Mavrić prokomentarisao je muzičare koji se bacaju na pod, piju iz cipele i rade sve što gosti požele.

- Svako ima svoje mišljenje, ja sam 20 godina svirao sa Bokijem Miloševićem, nemam mišljenje o tome, to je po meni estradno nevaspitanje. Upropastili su posao sa tim, nekada se muzičar cenio i poštovao. Gosti im stavljaju pare u usta – puste pare proklete - rekao je on i dodao:

- Ja to ne radim, desilo se dosta puta da sednem pored nekoga, ali da legnem pored nekoga, da mi neko sipa piće u usta i to… Nismo se zbog toga borili, borili smo se da skrenemo pažnju na sebe kvalitetom, taj pusti Instagram, ko ima više vremena da se bavi time. Neću da ih imenujem, ali prepoznaće se, ti da ih pitaš šta su oni uradili do sada? Nemaju ništa, oni su ili estradni prosjaci, nemaju ništa iza sebe, ali kada treba da se bahati tu su prvi - završio je Endži.

Endži Mavrić o pevačima i estradi
Endži Mavrić o pevačima i estradifoto: Printscreen:youtube.com/endzi

Inače, Endži se na javnoj sceni pojavio krajem osamdesetih godina prošlog veka, učestvovao je u pravljenju preko 1000 domaćih hitova, sarađuje sa najvećim imenima naše domaće estrade, a pored toga aktivan je i na terenu.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Nova/Nemanja Vasiljević Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.