LIČNO ZVALA JELENU I NIJE JOJ SE JAVILA: Goca oplela po Karleuši i pohvalila Cecu, VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO
Foto: AP Photo Risto Bozovic, © ATA Images

Sve je iznenadila

LIČNO ZVALA JELENU I NIJE JOJ SE JAVILA: Goca oplela po Karleuši i pohvalila Cecu, VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO

Pevačica rešila da progovori o koleginicama

Objavljeno:

Goca Tržan se već neko vreme nalazi u ulozi voditeljke na jednoj televiziji, a sada je za medije ispričala da li ju je neko od kolega odbio za gostovanje.

Goca Tržan o Ceci i Jeci
Goca Tržan o Ceci i Jecifoto: M. M./ATAImages

- Niko me nije odbio. Svi su samo rekli: "Važi, ljubavi, samo da mi izađe album!", ili: "Ne mogu sada, je l' može sledeće nedelje?" Niko nije rekao da mu ne pada na pamet da dođe. Razumem da ljudi imaju važne obaveze i da im je preko glave gostovanja na televiziji, ali je moj posao da pitam. Sa Cecom sam se sve brzo dogovorila, sa velikim zvezdama i sa ljudima koji znaju ko su i šta su, nemaš nikakav problem da se brzo dogovoriš sve - kazala je Goca, a onda se osvrnula i na pitanje da li će posle Cece Ražnatović u goste pozvati i Jelenu Karleušu:

Karleušu zvala puno puta
Karleušu zvala puno putafoto: © ATA Images

- Ja sam zvala Karleušu puno puta i još nisam dobila nikakav odgovor. Zvala sam nju lično. Taj manir "tim Ceca" ili "tim Karleuša" je za mene potpuno sulud. Kakve to veze ima što mi je Ceca prva u emisiji? Šta to znači? Čekam njen odgovor, volela bih i sa JK da odradim intervju jedan na jedan, zato što ja nju vidim u potpuno drugom svetlu od onog kakvom se ona često predstavlja u javnosti. Smatram da je ona mnogo nežnija i emotivnija nego što svi misle - rekla je Tržanova za Kurir.

Sa Cecom se sve brzo dogovorila
Sa Cecom se sve brzo dogovorilafoto: M.M./ATAImages

Podsetimo, na najavi festivala "Beogradsko proleće" u MTS Dvorani došlo je do sukoba između Goce i Filipa Marinkova Filarija. Tada se mladi pevač i tiktoker prvi put susreo sa koleginicom nakon što joj je zamerio nula dobijenih poena na "Pesmi za Evroviziju".

Tom prilikom, temperamentna kao i uvek, Tržanova performeru nije ostala dužna, te su njih dvoje pokrenuli žestoku raspravu naočigled okupljenih medijskih ekipa.

Bonus video:

00:41

Ceca kod Harisa

(Espreso / Kurir / Aleksandar Panić/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.