EVO ŠTA SE DEŠAVA IZA ZATVORENIH VRATA: Srpkinja se udala za ARAPSKOG MILIJARDERA i živi OVAKO, a ŠUŠKALO SE SVAŠTA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

najnovije

EVO ŠTA SE DEŠAVA IZA ZATVORENIH VRATA: Srpkinja se udala za ARAPSKOG MILIJARDERA i živi OVAKO, a ŠUŠKALO SE SVAŠTA

Niko nije očekivao da će ovako živeti

Objavljeno:

Bivša srpska manekenka Jelena bin Drai, danas poznata kao najbogatija Srpkinja, udata je za bogatog arapskog biznismena, a jednom prilikom je otkrila kako njihov brak zapravo izgleda.

Zbog same udaje za šeika, ona se stalno suočava sa negativnim komentarima ljudi.

- Mnogi su pričali kako ona živi u Bin Draijevom haremu, te da mu nije jedina žena. "Naravno da živim u haremu. Ja sam vampirizovana Hurem. Moj muž je Sultan Veličanstveni, to već znate, a srećom ima još 147 žena i tokom ove pandemije ne moram da patim i da ga viđam svaki dan - kroz smeh je rekla Jelena.

Kruna njihove velike ljubavi jesu njihova deca. Par ima ćerku Asiju i sinove Hilala, Hamdana i Rašida. Jelena je otkrila i da se u njihovoj kući podjednako poštuju svi verski praznici, kako njegovi, tako i njeni.

1 / 9 Foto: prentscreen/instagram/jelenabindrai

- Uvek svečano, kao i slava i Božić ili bilo koji islamski praznik. U našoj kući se sve slavi i poštuje po običajima koji nalažu. Farbaju se jaja, sprema se domaća srpska hrana, deca se kucaju jajima. Celu tradiciju iz Srbije smo preneli ovde - ispričala je ona jednom prilikom.

Njihovo venčanje imalo je posebnu simboliku. Naime, sve je bilo u znako broja 4.

- Venčali smo se 4. aprila, u četiri posle podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saidov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo četvoro dece - istakla je tada Jelena.

Bonus video:

03:07

SPASAO SAM PRIJOVIĆKU ISPADANJA IZ ZVEZDA GRANDA! Miša Mijatović: Jednom kad se pojavila Popović je POBESNEO zbog jedne stvari!

(Espreso/Mondo/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.