Fascinira me njen lik i delo, otvoriću zlataru i nazvaću je po njoj! ON je NAJVEĆI FAN CECE RAŽNATOVIĆ i mi ga nismo zaboravili! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

Samo periku da stavi i - CECA!

Fascinira me njen lik i delo, otvoriću zlataru i nazvaću je po njoj! ON je NAJVEĆI FAN CECE RAŽNATOVIĆ i mi ga nismo zaboravili! (VIDEO)

Svedoci smo mnogih koji su opčinjeni Srpskom majkom spremni na vrlo neubičajene i lude stvari
Objavljeno:

Ceci Ražnatović mogu pozavideti mnogi, na slavi, izgledu, bogatsvu i njenim fanovima. Svedoci smo mnogih koji su opčinjeni Srpskom majkom spremni na vrlo neubičajene i lude stvari. Ali, postoji neko kome bismo skinuli kapu na lojalnosti liku i delu Ražnatovićeve. Jovan Krstić, momak iz Novog Sada prijavio se za Prvi glas Srbije samo da bi upoznao svog idola. - Planiram da otvorim zlataru koja će se zvati Ceca. I uvek će u toj radnji biti neki prsten sa simbolom Cece, prodavaće se njeni časopisi i cd-ovi dokle god je ona živa i dok je njene karijere, rekao je tada na audiciji za Prvi glas Srbije. IPAK JE LEKOVITA? THC može da vam poboljša pamćenje! - Najviše me kod nje fascinira to njeno ponašanje, kako iznese pesmu i kako se pred kamerama ponaša i govori, objasnio je svoju fascinaciju balkanskom zvezdom. Iako je on svoju slavu stekao još pre pet godina, ipak ga nismo zaboravili. Za sebe tvrdi da je najveći fan Cece, a na sledećem videu ćete videti i zašto.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.