GLUMICA JE 5 GODINA VOLELA OVOG POZNATOG ČOVEKA: Njegova SMRT ju je RAZORILA, on će zauvek biti njen SVETIONIK
Glumica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

njihova priča

GLUMICA JE 5 GODINA VOLELA OVOG POZNATOG ČOVEKA: Njegova SMRT ju je RAZORILA, on će zauvek biti njen SVETIONIK

Nakon njegove smrti glumici su porodica i prijatelji bili velika podrška

Objavljeno:

Poznata glumica Hana Selimović godinama je brižljivo gradila glumačku karijeru, a čini se da ju je publika naročito zavolela nakon maestralno odigrane uloge u seriji "Besa".

Godine vrednog truda i rada su se isplatile, a uloge se nižu jedna za drugom. Nedavno je objavljeno i da će se ona pojaviti u glavoj ulozi u filmu koji se snima o poznatoj novinarki Dadi Vujasinović, čija smrt nikad nije rasvetljena.

I dok se uloge i uspesi nižu u srcu lepe Hane se krije tuga za čovekom koji je obeležio njen život i na veliku žalost mnogih je otišao prerano. U pitanju je bio pozorišni reditelj Igor Vuk Torbica, koji je preminuo je u Rovinju 2020. godine.

Godine vrednog truda i rada su se isplatile, a uloge se nižu jedna za drugom
Godine vrednog truda i rada su se isplatile, a uloge se nižu jedna za drugomfoto: Marina Lopičić

Igor i Hana su imali divnu ljubavnu priču koja je trajala čak pet godina, a njegova smrt toliko povredila glumicu da se nakon tog događaja na neko vreme potpuno povukla sa javne scene.

Nakon što se malo oporavila vratila se na društvene mreže i zahvalila svima na podšci koju su joj pružali, ali se čini da do danas ona čuva tugu i sećanje na Igora i ono što su imali.

Igor Vuk Torbica je rođen u Drvaru, a detinjstvo je proveo u Rovinju i u Puli. Završio je Srednju školu za primjenjenu umjetnost i dizajn, a režiju je diplomirao 2013. godine na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesorke Alise Stojanović.

Poznata glumica godinama je brižljivo gradila glumačku karijeru
Poznata glumica godinama je brižljivo gradila glumačku karijerufoto: A.H./ATAImages

Igor je zbog svoje drage često dolazio u Beograd, zavoleo ga i smatrao svojim, koliko i nju i ljubav koju su jedno prema drugom osećali. Nakon što je preminuo u 33. godini, Hana mu je uputila potresnu poruku.

- Dragi prijatelji, hvala svima na rečima i pomoći koju tako velikodušno pružate. U mom srcu je toliko puno ljubavi za čoveka koji mi je pružio najlepše trenutke mog života da želim da tu ljubav podelim sa svetom. I pustim svetlo i život da odnesu pobedu nad besmislom ovog vremena. Igor je bio i ostaće moj svetionik. Ka njemu idem, zauvek. Takvi ljudi su retki, njih treba samo voleti - poručila je glumica na društvenim mrežama.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Glossy/Ilić Milica/prenela.B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.