PRINC BEOGRADSKOG ASFALTA JE PREVARIO FOLKERKU SA KOMŠINICOM I DOBIO SINA: Bio u ZATVORU, a izgleda kao MANEKEN
Foto: Privatna arhiva

DA LI JE REALNO OVO?

PRINC BEOGRADSKOG ASFALTA JE PREVARIO FOLKERKU SA KOMŠINICOM I DOBIO SINA: Bio u ZATVORU, a izgleda kao MANEKEN

Zoran je ostavio Gocu i decu zbog druge žene sa kojom je dobio sina samo 3 nedelje pre ubistva

Objavljeno: 07:32h

Goca Božinovska devedesetih bila je udata za žestokog momka Zorana Šijana, sa kojim je dobila dvoje dece, sina Mirka i ćerku Zoranu.

Međutim, da u njihovom braku nije sve bilo idilično govori i činjenica da ju je Šijan varao, ne sa bilo kim, već sa njenom komšinicom i prijateljicom Gordanom, sa kojom je kasnije dobio vanbračnog sina Vukašina.

Pevačica i Gorana su bile prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i decu zbog nje. Božinovska se sa sinom i ćerkom nakon toga preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. podarila još jednog naslednika Vukašina, koji je rođen samo tri nedelje pre očevog ubistva.

Zoran Šijan sa Gocom dok su bili u ljubavi
Zoran Šijan sa Gocom dok su bili u ljubavifoto: Privatna arhiva

"Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve OK. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja", rekla je svojevremeno Goca.

Goca tvrdi da joj je plavuša uništila život
Goca tvrdi da joj je plavuša uništila životfoto: Privatna arhiva

Inače, o polubratu Mirka Šijana ne zna se mnogo. Ipak, više puta punio je stranice crne hronike zbog problematičnog ponašanja.

Mlađi sin ubijenog boksera, Zorana Šijana, Vukašin Šijan bio je u zatvoru, gde izdržava kaznu od godinu dana i dva meseca zbog nasilničkog ponašanja u restoranu "Užice" na Autokomandi predprošle godine. Mlađi Šijan je tada udario pesnicom u glavu devojku koja je sedela za susednim stolom, a potom još jednom momku zadao više udaraca po glavi i telu.

Inače, Vukašinu ovo nije jedini problem sa zakonom.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen

Šijanov naslednik je pre nekoliko godina priveden sa još dvojicom mladića zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi na Novom Beogradu u kojoj je u šaku ranjen Stefan R. (30). Vukašin je tada osumnjičen je da je podstrekivao druga da ubije muškarca koji je pokušao da spreči divljanje ove grupe mladića.

Bonus video:

00:03

Mirko Šijan slavi rođenje sina

(Espreso / Blic / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.