ZAVRŠILA EKONOMIJU, PA POSTALA SUPRUGA I MAJKA: Srbi u VODITELJKU gledaju kao u BOGINJU, a ovo je ISTINA o njoj
Voditeljka, Foto: prentscreen/instagram/ana.radulovic

intervju

ZAVRŠILA EKONOMIJU, PA POSTALA SUPRUGA I MAJKA: Srbi u VODITELJKU gledaju kao u BOGINJU, a ovo je ISTINA o njoj

Gradi uspešnu voditeljsku karijeru, a svojim atraktivnim izgledom mnoge je oduševila

Objavljeno: 16:10h
Bojana Savić

Voditeljka Ana Radulović stekla je veliku popularnost u našoj zemlje, a pored posla kojim se bavi veliku pažnju privlači i svojim objavama na društvenim mrežama.

Pored karijere kojoj je i te kako posvećena, Ani je porodica prioritet, a u braku sa pevačem Mirčetom Radulovićem dobila je sina.

Radulovićeva je za Espreso govorila o mnogim zanimljivim stvarima iz svoga života, o detinjstvu, školovanju, druženju, ljubavi...

Gradi uspešnu novinarsku karijeru
Gradi uspešnu novinarsku karijerufoto: M.M./ATAImages

Na samom početku razgovora voditeljka nam je otkrila kako pamti detinjstvo i šta je podseća na taj period.

"Jako sam srećna i zahvalna jer sam imala jedno bezbrižno i prelepo detinjstvo i odrastanje, u normalnoj sredini, okružena velikom porodicom, gde se znalo šta su pripriteti i šta se poštuje, pun komšiluk dece gde smo se svako veče skupljali i družili, divnu osnovnu i divnu srednju školu, da me neko pita u koji period života bih se pre vratila iskrena da budem ne bih mogla da se odluči", rekla je Ana za Espreso.

Istakla je da je bila vaspitano dete i odličan đak
Istakla je da je bila vaspitano dete i odličan đakfoto: Privatna arhiva

Nakon toga Radulovićeva nam je otkrila da li je bila buntovnik u pubertetu, kao i to koliko je sredina uticala na nju:

"Nekako sam od malih nogu imala svoj karakter, po prirodi sam veseljak, na mome licu je uglavnom uvek bio (a i sad je trudim se) osmeh, imala sam uvek strahopoštovanje prema roditeljima, ali sam bila uvek poprilično svoja, i ono što zacrtam morala sam da ostvarim pa nekako nije bilo baš lako sa mnom, ali u suštini bila sam dobro i vaspitano dete i odličan đak, a to je ono najbitnije."

Ana je imala lepo i bezbrižno detinjstvo
Ana je imala lepo i bezbrižno detinjstvofoto: Privatna arhiva

Malo ljudi zna da je Ana završila ekonomiju, a za naš portal otkrila je kada je shvatila da će novinarstvo ipak biti ono čime će se baviti.

"Znala sam oduvek da želim da imam završen fakultet, nekako zbog sebe, ali u tom trenutku sam izabrala da to bude ekonomija jer mi je to bila podloga za dalje da lakše izaberem čime ću se baviti, međutim novinarstvo sam krenula spontano i pronašla se, prelepo se osećam u ovom poslu i ne bih ga menjala ni za šta", kazala je voditeljka za Espreso.

Obrazovanje joj je bilo veoma bitno, pa je tako završila studije ekonomije
Obrazovanje joj je bilo veoma bitno, pa je tako završila studije ekonomijefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Svi znamo da je Ana u skladnom braku sa pevačem Mirčetom Radulovićem, a sada nam je rekla kako su se njih dvoje upoznali, ali i da li ima ljubomore u njihovom odnosu:

"Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja. Baš zbog toga što se i bavimo sličnim poslom bas zbog toga se nekako i razumemo, nema tu mesta ljubomori."

Par uživa u skladnom braku i imaju jednog sina
Par uživa u skladnom braku i imaju jednog sinafoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Kako važi za veoma atraktivnu ženu nas je zanimalo da li joj je fazički izgled nekada odmogao u životu.

"Mislim da su me samo nekad možda pogrešno 'procenili' na osnovu fizičkog izgleda, zato sam neko ko je jako protiv predrasuda", otkrila je Ana za Espreso.

1 / 8 Foto: Privatna arhiva

Za sam kraj Radulovićevu smo pitali koga vidi kao najveću životnu podršku i oslonac, a ona je na to dala sledeći odgovor:

"Što se tiće podrške i oslonca biće malo čudan odgovor možda, ali biću iskrena kao i uvek, ja. Sama sebi sam puno puta u životu bila jedina podrška i nekad kad je bilo najteže imala sam samo sebe."

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.