RANI RADOVI JELISAVETE ORAŠANIN: Georgiev je probio, a Teo je ženi! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Printscreen

šok

RANI RADOVI JELISAVETE ORAŠANIN: Georgiev je probio, a Teo je ženi! (FOTO)

Glumica igrala u Barbinom spotu „Nisam ljubomoran“, a kasnije joj on glumio dečka u „Vojnoj akademiji“. Vlado je divan, izjavila je buduća mlada
Objavljeno:

Jelisaveta Orašanin poslednjih dana u centru je pažnje zbog udaje za košarkaša Miloša Teodosića, a nekada davno popularnost je pokušala da stekne uz pevača Vladu Georgieva.

Dugonoga glumica je imala, malo je reći manju ulogu u Barbinom spotu „Nisam ljubomoran“, koji je prepun zgodnih cica, kao i većina njegovih video-klipova.

- Poenta spota je da sve bude veselo, a uz plažu i trsku šta drugo ide nego lepe devojke. U spotu će se pojaviti skoro dve stotine devojaka - rekao je tada muzičar.

foto: Printscreen

Međutim, malo ko je prepoznao Jelisavetu u tom videu, jer se pojavljuje bukvalno na tri sekunde. Jelisaveta je te 2005, kad je Georgiev na Adi Ciganliji snimao „Nisam ljubomoran“, imala samo 17 godina. Deceniju kasnije Barbi i Jeci putevi su se ponovo ukrstili na snimanju „Vojne akademije“. On je glumio sebe, poznatog pevača, koji je u vezi s njom, mladom kadetkinjom.

- Da mi je neko rekao da ću glumiti s Vladom, ne bih mu verovala. On je divan, odličan je partner - rekla je Orašaninova za Adrija medija TV.

foto: Damir Dervišagić

Zvali smo glumicu kako bismo zajedno evocirali uspomene na snimanje spota, ali i da bismo je pitali da li će zvati Georgieva na svadbu s Teom u junu, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Bonus video

(VIDEO) CECIN VELJKO PAO U TRANS: Zbog njega jednu ženu duša boli

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.