ZAŠTO JE MELINA PRETUMBALA CEO HARISOV STAN? Jednu stvar je TRAŽILA, ljubomorna SCENA koja se pamti za ŽIVOTA
Foto: Damir Dervišagić

ko bi rekao?

ZAŠTO JE MELINA PRETUMBALA CEO HARISOV STAN? Jednu stvar je TRAŽILA, ljubomorna SCENA koja se pamti za ŽIVOTA

Melina je upadala u stan još na samom početku njihove veze

Objavljeno:

Melina Džinović nedavno je upala u vilu na Senjaku u kojoj njen bivši suprug Haris Džinović živi sa njihovom zajedničkom decom.

Melina je 01.04. u večernjim časovima upala u porodični dom na Senjaku, a Haris je svojevremeno u jednom intervjuu otkrio da mu je Melina upadala u stan još na samom početku njihove veze.

- Kad je Melina došla prvi put kod mene u trenucima kad smo se zabavljali, žena je bila u šoku jer nije mogla da veruje da živim sam. Sve je bilo sređeno i pod konac u stanu, sve je na krevetima bilo zategnuto do tančina, pa je mislila da je lažem i da sa mnom živi neka žena koju krijem. Mislila je da nema šanse da ja to sve sređujem i peglam. Posle joj je bilo jasnije ko sam. Tad je počela da tumba po stvarima u stanu ne bi li našla neku žensku stvar, nešto što će da ukaže na to da pored nje postoji još neka žena u mom životu, ali nije našla nijedan trag! Kasnije je videla koliko je sati i shvatila je da sam stvarno takav - rekao je tada Haris.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, nakon što je dao veliki intervju za "Blic", Melina je upala u kuću u kojoj Haris živi sa sinom Kanom i ćerkom Đinom.

Pevač je pozvao policiju, a kada je ekipa izašla na teren Melina Džinović je izgovorila: "Dobro veče, ja sam Melina Džinović i želim da prijavim nasilje koje traje već dve godine".

Bonus video:

02:17

NIKO OVO NIJE ZNAO O ŽELJKU JOKSIMOVIĆU! Melina Džinović otkrila nepoznati detalj o pevaču

(Espreso / Blic / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.