TEODOSIĆ SA TRIBINA IMA NAJVEĆU PODRŠKU: Jelisaveta sa DECOM došla da podrži supruga, sve oči uprte su u nju
Jelisaveta Orašanin, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

sve zanima

TEODOSIĆ SA TRIBINA IMA NAJVEĆU PODRŠKU: Jelisaveta sa DECOM došla da podrži supruga, sve oči uprte su u nju

Jelisaveta Orašanin Teodosić sa decom Petrom i Bogdanom pojavila se na utakmici supruga Miloša Teodosića, u jeku navoda i tračeva o razvodu

Objavljeno:

Prethodnih nedelja, mnogo se pisalo u domaćim medijima o razvodu glumice Jelisavete Orašanin Teodosić i košarkaša Miloša Teodosića.

I dok su se razni navodi pominjali na stranicama portala i novina, par se nije oglašavao po tom pitanju, ali su fotografisani zajedno, dok je glumica sa ćerkom Petrom prisustvovala košarkaškoj utakmici supruga, što je i inače njihova porodična tradicija.

Teodosići nisu potvrdili ništa od navoda koji su se provlačili po medijima, a košarkaš je nedavno prekinuo intervju posle utakmice na pitanje o ovom traču.

Par je u braku od 2017. godine
Par je u braku od 2017. godinefoto: Marina Lopičić

Jelisaveta Orašanin Teodosić i Miloš Teodosić, inače, imaju dvoje dece – ćerku Petru i sina Bogdana, a nisu sakrili da su vodili bitku za potomstvo.

Kako su Petra i Bogdan porasli, mama Jelisaveta je krenula da ih vodi na tatine utakmice, gde su njegovi najglasniji i najverniji navijači. Oni su zajedno fotografisani u Beogradu, na novoj utakmici, a oba mališana bila su identično obučena, u crvenu i belu boju tatinog tima.

Cela porodica bodri košarkaša
Cela porodica bodri košarkašafoto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

I dok su deca bila u Zvezdinom dresu, Jelisaveta nije, ali je bila lepo raspoložena, sudeći po fotografijama. Takođe, ovim je ponovo suptilno stavljena tačka na pisanja da su u lošim odnosima.

Par je, inače, u braku od 2017. godine. Romantično venčanje u Beogradu organizovali su nakon kratke veze, a važe za par koji drži do svoje privatnosti, pa nije komentarisao glasine o razvodu.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Glossy/M.R/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.