GOCA TRŽAN IZJAVOM IZNENADILA I VODITELJA, OVAKO JE UŽIVALA SA PRIJATELJIMA: Rešila je da ovde više NE IDE
Goca Tržan, Foto: M. M./ATAImages

OVO SU DETALJI

GOCA TRŽAN IZJAVOM IZNENADILA I VODITELJA, OVAKO JE UŽIVALA SA PRIJATELJIMA: Rešila je da ovde više NE IDE

Pevačica je govorila o svom iskustvo sa nudističke plaže

Objavljeno:

Gostujući u emisiji Divan Šou nakon što je režija emitovala snimak gde pevačica Goca Tržan sa svojim kolegom, pokojnim Tošetom Proeskim izvodi čuveni duet "Hiljadu i dvesta milja", Goca je prokomentarisala svoj tadašnji stajling:

- Gledam se i mislim kakav je ovo ptičji je*arnik na glavi da izvinete. Šta je ovo? U stvari znam šta je. To je bio neki festival i tad su dodeljivali nagrade. Toše i ja smo dobili za naj duet godine, a ja sam ceo dan provela sa društvom negde na plaži na nekom ostavu i mene su bukvalno 20 minuta pred početak dovezli tamo. Ja sam se tu nešto zamazala, obukla i otišla kod ovih dežurnih frizera i oni kao, sad ćemo i tebe da napravimo na moderno - rekla je Goca.

A tokom dana uživala je sa svojim prijateljima u nudizmu:

- Ali meni je bilo vrh tada, ja sam se ceo dan pre toga kupala i sunčala, gola!

Ova izjava malo je iznenadila voditelja Ivana Gajića koji je pitao da li je ozbiljna, na šta je pevačica odgovorila da jeste:

01:20

SUNČALA SAM SE GOLA SA SVOJIM GEJ PRIJATELJIMA, BILO NAM JE TOP Goca Tržan progovorila o nudizmu i zašto više ne ide na Adu Bojanu

- Da, da. Moj gej prijatelji su nudisti. Mi smo svi bili goli i bilo nam je top. Mrzim kad ostaju oni beli tragovi od sučnaja. Gledam da kad god mogu idem negde gde mogu da sunčam gola. Na Adu Bojanu sam išla, ali više ne, nakon raznih incidenata sa naslovnim stranama, daleko bilo. I onda kad odem u Grčku, pošto smo odlazili na jednu plažu, odnosno u jednu kuću koja je imala privatnu plažu, tu je bilo sve na izvolte.

Bonus video:

03:32

KUPI ŠLEM SINE, SVET NIJE FER! Goca Tržan odgovorila na navode Filarija da je Homofob, a onda poručila: KAD GA SRETNEM UŽIVO...

(Espreso/Kurir/Milan Vučković/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.