Grupa NEGATIVE u BitefArtCafe klubu!
Foto: promo

vrh

Grupa NEGATIVE u BitefArtCafe klubu!

Osnovani 1999. godine, Negative su brzo postali sinonim za kvalitetnu rok muziku

Objavljeno:

Ivana Peters i njen neosporni dar ponovno će zaseniti scenu, zajedno sa svojim rok sastavom Negative, koji se ponovno okupio u BitefArtCafe klubu, 5. & 6. aprila. Legendarni rok bend spreman je da zapali scenu pružajući nezaboravno iskustvo ljubiteljima tvrđeg zvuka.

Dva spektakularna koncerta zakazana su za petak, 5. april, i subotu, 6. april, obećavaju neumornu zabavu i eksplozivne nastupe. Bitefartcafe, već poznat po svojoj intimnoj atmosferi i izvanrednoj akustici, sada će postati epicentar rok uzbuđenja, dok Negative predvode svoje obožavaoce kroz niz hitova i emotivnih stihova.

Osnovani 1999. godine, Negative su brzo postali sinonim za kvalitetnu rok muziku, a njihov prvenac "Ja bih te sanjala" ostaje neizostavan deo muzičkih repertoara širom regiona. Sa energičnim nastupima i nezaboravnim melodijama grupa je zarobila srca svih generacija.

Ivana Peters
foto: promo

Pesme poput "Ti me ne voliš", "Tango" i "Zbunjena" samo su neki od hitova koji su neizostavan deo svakog njihovog koncerta, a Ivanina harizma na sceni, zajedno sa energijom benda, obećavaju nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Ulaznice za 5. april su rasprodate, dok su za 6. april dostupne na sajtu www.tickets.rs ili na prodajnim mestima Ticket Visiona.

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.