KO JE DASA KOJI JE MAMIO POGLEDE SVIH ŽENA? SINOĆ SU SVI BRUJALI O NJEMU: Muž POZNATE SRPKINJE je baš DOBAR FRAJER
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

svaka čast!

KO JE DASA KOJI JE MAMIO POGLEDE SVIH ŽENA? SINOĆ SU SVI BRUJALI O NJEMU: Muž POZNATE SRPKINJE je baš DOBAR FRAJER

Evo o kome je reč

Objavljeno:

Voditelj Pinka, Milan Milošević organizovao je sinoć veliku proslavu rođendana u jednom prestoničkom restoranu, a kao i svake godine i ove godine je bilo mnogo poznatih koji su i privatno dobro sa Milanom.

Jedan muškarac je pribrao dosta komplimenata, a evo o kome je reč.

Mnoge dame su komentarisale da skoro nisu videle boljeg frajera, a ovaj gospodin je ponosno držao svoju suprugu za ruku. Pozirali su zajedno pred okupljenim fotografima i novinarima, a osmeh nisu skidali sa lica. Čak su i stajlinge uparili!

Sjali su kao da je njihov dan
Sjali su kao da je njihov danfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Njegova supruga je naša poznata pevačica Vanja Mijatović, a oni nisu skidali osmeh s lica.

Inače, njihova svadba je bila 12.10.2022. godine, a oni su i sinoć sijali kao da je njihov dan.

Vanja je jednom prilikom i govorila o ljubavi, ali i o tome kako se upoznala sa Aleksandrom.

- Mi smo se našli tako što sam ja kupila svoj stan, a on radi sve to vezano za stanove, tako da sam ja njega i njegovu firmu unajmila da mi sredi sve to, čak sam dobila i popust kod njega! Nisam to ni znala, tek kasnije mi je to priznao da mi je dao popust i da je odugovlačio te radove zbog mene, da bi me što više viđao, ali stvarno smo se brzo sve dogovorili i sve je išlo kako treba, i tako smo se upoznali - ispričala je jednom prilikom Vanja za medije i dodala:

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Družili smo se, gledali zajedno stvari za stan... Ne ljutim se, naravno, što mi je naplatio sve to, nikad ne bih to dozvolila, jer mi tad nismo ni bili u vezi, ali i da jesmo, besmisleno bi bilo. Sad mi poklanja, sad je druga priča, zajedno smo. I tad je poklanjao neke sitnice, ali to mi je tek kasnije ispričao.

Muž Vanje Mijatović
Muž Vanje Mijatovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Meni je najlepši period bio taj početak, jer smo se mi viđali, ali jedno mesec, dva. Mi smo se prvo viđali poslovno. Sviđali smo se jedno drugom, ali nismo izgovarali to. On je meni donosio katalog, a onda to zaboravimo, niti smo to videli, niti bilo šta. To mi je bilo jako simpatično i najlepši deo veze.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:54

VANJA MIJATOVIĆ ŠOKIRALA, ZBOG OVOGA NE SPAVA NOĆIMA! Otkrila da li komšijama smeta: Ne ljute se, nečujno je

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.