SRPKINJE ODLEPILE ZA LEPIM DOKTOROM! OD MANEKENA DO EKSPERTA ZA KOREKCIJE: Srđanova BIOGRAFIJA će vas ODUŠEVITI
Doktor Srđan Prodanović, Foto: Privatna arhiva

veliki intervju ZA ESPRESO

SRPKINJE ODLEPILE ZA LEPIM DOKTOROM! OD MANEKENA DO EKSPERTA ZA KOREKCIJE: Srđanova BIOGRAFIJA će vas ODUŠEVITI

Doktor Srđan Prodanović je za naš portal progovorio o porodici, obrazovanju, poslu, poznatima, ali i o teškom periodu iz detinjstva

Objavljeno: 10:27h
Milica Stanimirović

Bilo da žele da otklone znake umora i godina ili da istakneu svoju prirodnu lepotu, žene u Srbiji danas sve više "spas" traže u estetskim korekcijama. Budući da je uvek imao "oko za lepo", doktor Srđan Prodanović je rešio da se potpuno posveti estetskoj medicini i ulepšava dame.

Srđan važi za jednog od najuspešnijih doktora u našoj zemlji koji se bavi estetskom medicinom, a mnoge dame znaju da kažu da je on i najlepši doktor u Srbiji. Buduči da se o njegovom privatnom životu malo zna, ekipa Espreso portala je rešila da pozove Srđana na jedan topli razgovor kako bi nam otkrio što više informacija o sebi, prošlosti, porodici, ali i hobijima koje ima.

Doktor je započeo razgovor zanimljivom pričom o detinjstvu. Malo ko zna da je to bio veoma težak period za njega i njegovu porodicu. Tokom rata 1992. godine je morao da napusti Sarajevo.

Doktor je započeo razgovor zanimljivom pričom o detinjstvu
Doktor je započeo razgovor zanimljivom pričom o detinjstvufoto: Privatna arhiva

"Rođen sam 1987. godine u Sarajevu i tamo sam do 4.,5. godine živeo sa užom i širom familijom. Tamo negde aprila, maja 1992. kad su krenula već ratna dešavanja, krenuli smo kao na kraći vremenski period na selo, ali s obzirom da se rat razbuktao, krenuli smo put Beograda gde nikada ranije nismo bili. Otac je, pošto je bio vojnik, veći deo ratnih dešavanja proveo u Bosni, a moja sestra, majka, baba, deda i ja smo otišli u Beograd", počeo je Srđan za Espreso i dodao:

"Nakon toga smo se nastanili u izbegličkom kampu Bogovađa, pored Valjeva. Tamo sam završio prvi i polovinu drugog razreda osnovne škole, a majka je uspela da se izbori za neki stan u Beogradu. Inače, taj stan koji smo tada privremeno dobili od vojske je stan u kome se nalazi moja sadašnja ordinacija. 1996. godine ponovo dolazimo u Beograd i tu ostajemo. Kakav sam bio dete? Generalno sam bio dobro dete, nisam pravio probleme za razliku od moje sestre, bio sam poslušan. S obzirom na situaciju u kojoj smo bili i da nismo baš bili dobro situirani roditelji su nas učili da moramo istinski da se trudimo i radimo i da budemo bolji od svih ostalih, da bismo se probili i da bismo uspeli u životu."

Malo ko zna da je lepi doktor tokom studiranja radio zanimljive poslove kako bi zaradio novac. Bio je maneken, ali je i radio u noćnim klubovima.

1 / 6 Foto: Privatna arhiva

"Završio sam Zemunsku gimnaziju, zatim Medicinski fakultet, a još dok sam studirao sam radio veliki broj poslova. Skoro deset godina sam se bavio manekenstvom, radio sam u noćnim klubovima, pretežno kao neki promoter, menadžer i slično. Ali pored svega toga, stvarno sam bio dobar student, nekako sam brzo kapirao tu medicinu, tako da sa dobrim prosekom i u roku diplomirao 2011. godine, kada sam se prvo zaposlio na Institutu za reumatologiju gde sam radio par godina, a zatim sam otišao na VMA na 4,5 godina gde sam specijalizirao radiologiju", izjavio je za naš portal pa otkrio da nije naišao na podršku kada je rešio da se bavi samo estetskom medicinom:

"Bez obzira što se većina moje porodice protivila mojoj prekvalifikaciji, ili mom tadašnjem hobiju zvanog estetska i anti-aging medicina, ja sam prelomio da je vreme tim ozbiljno da se bavim time i završio sam sve potrebne kurseve."

Završio Zemunsku gimnaziju, a zatim Medicinski fakultet
Završio Zemunsku gimnaziju, a zatim Medicinski fakultetfoto: Privatna arhiva

Mnoge dame znaju da kažu da je on najlepši doktor u Srbiji, ali ih sada moramo razočarati. Srđan je u srećnom braku sa prelepom plavušom Draganom sa kojom ima dva sina. Kako nam je i sam rekao, ne želi da stane na tome, već želi četvoro dece.

"Suprugu sam upoznao u ordinaciji, bez ikakvog plana. Samo smo se povezali, skapirali i posle par meseci dopisivanja smo otišli na prvo piće i eto nas sada, u srećnom braku sa dvoje dece. Želim da proširim svoju porodicu, želja mi je da imam četvoro dece i moja supruga se sa tim slaže, tako da, ako Bog da, sledeće godine nastavljamo. Imam dva sina, sad bi mogla ćerka", izjavio je Srđan pa otkrio kako njegova supruga reaguje na komentare da je najprivlačniji doktor:

Suprugu je upoznao u ordinaciji
Suprugu je upoznao u ordinacijifoto: Privatna arhiva

"Hvala vam na tome, najprivlačniji doktor. Supruga se jako dobro nosi sa tim, jer se u suštini ja trudim da u ordinaciji apsolutno i maksimalno budem profesionalan. Verujem da dok neko ne otvori, što bi se reklo, ta vrata neprofesionalnosti, da tu ni nema prostora za bilo što drugo što nije sam posao i medicina. Na kraju krajeva, sve moje pacijentkinje znaju da sam ja u srećnom braku, ja jako često i kačim slike svoje dece i supruge na Instragram i generalno mislim da se ponašam kao jedan ozbiljan i oženjen čovek. Iskreno, nemam nekih neprijatnosti, a ni nekih nepristojnih ponuda".

Jako mu je bitno da bude prisutan u odrastanju svoje dece, bez obzira na to što ima previše posla. U njegovoj firmi radi 12 osoba, i to je velika odgovornost, ali se uvek trudi da ostavi vreme za suprugu i sinove.

"Ja imam sreće da se bavim poslom gde mogu sam da rukovodim svojim vremenom. Tako da odvajam što više vremena za decu, provodim i ujutru i uveče kvalitetno vreme sa svojim decom. Verujem da se neki momenti u njihovom odrastanju dešavaju samo jednom, i ako se oni propuste to je veliki gubitak. Najviše za roditelja. Verujem da ništa to ne može da nadoknadi, nikakva materijalna korist ili slično".

Veliki broj poznatih su njegove redovne mušterije, a kako je i sam rekao oni to ni ne kriju, budući da estetska medicina više nije tabu tema u Srbiji.

"Neki pacijenti zahtevaju diskreciju, ali iskreno, dosta manje nego što je to nekada bilo jer je nekada ovo bila tabu tema. Danas znaju da je ovo rasprostranjeno i sada mnogo više ljudi možu sebi da priušti neke estetske tretmane", rekao je za kraj našeg razgovora Prodanović.

Pogledaje neke poznate koji se ulepšavaju kod Srđana:

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

KRATKA BIOGRAFIJA

- Rođen 1987. godine u Sarajevu

- Diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu

- Član Izvršnog odbora SESIAM Society

- Oženjen i otac dva sina

- Hobiji: putovanja i vožnja automobilima

- Vlasnik ordinacije “dr Prodanović”

Bonus video:

01:27

NE LAŽEM KADA JE U PITANJU ESTETSKA HIRURGIJA! Goca Tržan otkrila: I druge žene sa estrade se PECKAJU, radila sam KOREKCIJE

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.