DA LI JE OVO OMILJENI PAR SVIH SRBA? Crnogorac ubo PREMIJU, BEOGRAĐANI nisu prestajali da BRUJE o PLAVUŠI
Andrija Milošević sa ženom Aleksandrom na premijeri, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

divno!

DA LI JE OVO OMILJENI PAR SVIH SRBA? Crnogorac ubo PREMIJU, BEOGRAĐANI nisu prestajali da BRUJE o PLAVUŠI

Evo zbog čega su bili u centru pažnje

Objavljeno:

Zanosna glumica Anđelka Prpić je za vikend imala premijeru svoje monodrame "Šta me opet snađe", a pored brojnih kolega, da je podrže su došli i njena majka, sin Jakša i muž Marko. Međutim, jedan par je privukao veliku pažnju na sebe.

Andrija Milošević se tada pojavio u kamel odelu koje je oduševilo mnoge, a društvo mu je pravila prelepa supruga i koleginica Aleksandra Tomić.

Njegova najveća podrška je svakako supruga koja mu je sinoć pravila društvo na premijeri, a izgledala je bukvalno kao milion dolara u kešu!

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra je pozirala u večno trendi odevnom komadu koji će mnoge žene iskopirati. Bela oversajz haljina je sve ostavila zabezeknute, a njoj je stajala kao salivena.

Oversajz komadi su poslednjih sezona postali fantastično sredstvo za neke ležernije stajlinge, a Aleks je pokazala da može da u ovakvom komadu da izgleda veoma elegantno.

Elegantno izdanje poznatog para
Elegantno izdanje poznatog parafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je stavila i crveni karmin, a mnogi su komentarisali da nikad bolje nije izgledala.

Još jedan par je oduševio prisutne. Gordan Kičić je došao na premijeru sa svojom lepšom polovinom, a evo kako su oni izgledali.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:08

Andrija Milošević u izlasku

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.