VERICA RAKOČEVIĆ JE TADA MORALA DA PRODA 3 STANA: Nije se plašila da ulazi u VELIKE RIZIKE, ali od ovoga ima STRAH
Verica Rakočević, Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

ovo su detalji

VERICA RAKOČEVIĆ JE TADA MORALA DA PRODA 3 STANA: Nije se plašila da ulazi u VELIKE RIZIKE, ali od ovoga ima STRAH

Verica važi za jednu od najuspešnijih modnih kreatorki u Srbiji

Objavljeno:

Verica Rakočević prisetila se najtežih trenutaka u karijeri, kada se pričalo i da je opljačkala firmu u koju je, kako je rekla, uložila sve što je zaradila.

Verica važi za jednu od najuspešnijih modnih kreatorki u Srbiji, ispunjena je na svim životnim poljima, a koliko je zadovoljna sobom svedoči i fotka bez brushaltera koju je nedavno objavila i uz nju poslala jaku poruku. Ono što je malo kome poznato jeste da je njen put do upeha bio trnovit.

Kada je počinjala da se bavi modom i kreiranjem Verica Rakočević ostavila je siguran posao. Uspone i padove u karijeri pratila su veliki rizici, a kako je otkrila, da bi imala novca da finansira svoj biznis, prodala je čak tri stana u Beogradu.

"Radim ga isključivo iz ljubavi. Nikada tu nije bio cilj da se zaradi neki veliki novac, to se desilo sticajem okolnosti u prvim godinama moga rada. Zaradila sam ogroman novac sa kojim sam mogla da kupim ozbiljne nekretnine", rekla je Verica i istakla:

"Nisam se plašila da ulazim u velike rizike. Ali danas imam strah da li ću svojim radnicima imati da uplatim plate, prevoz, da svojim dobavljačima ne ostanem ni jedan dinar dužna. To je jedna vrsta napetosti i tenzije koja je dovela do toga da mi se šećer poremeti. To je na nervnoj bazi zbog stresa. Ne biste verovali koliko je rizika bilo tokom moje karijere".

Kako kaže, nikada se nije preselila u Italiju, ali jedno vreme je tamo radila. Sve što je zaradila, uložila je u domaću firmu.

"Imala sam lepu karijeru tamo. Onda sam se vratila ovde i htela sam da uđem u 'JUGO export'. Prvo sam bila humanitarac tamo. Pa sam radila kao dizajner... Tu sam ušla u poslovno-tehničku saradnju, obnovila prostor, da vam ne pričam u šta sam sve ulagala. Potpisala sam ugovor na 10 godina, računajući da ću za pet pokriti uloženo, a da će za 10 to početi i da mi se vraća. Sve što sam zaradila u Italiji tu sam uložila. Međutim, već nakon dve godine počinjem da čitam u novinama kako sam ja opljačkala 'Jugo export'", prisetila se Verica Rakoče.

"Neke žene su me zvale da mi kažu da me je firma u koju sam ulagala tužila, jer nisam smela da potpišem ugovor na 10 godina sa firmom koja je u stečaju. Sve je propalo! Iselila sam se, ostale su neke silne kreme, izadaptirano oko 600 i nešto kvadrata, sve je propalo", otkrila je Verica i dodala da je deci je kupila stanove na kredit. Rata je 2.000, a ona je ostala u dugovima do guše.

"Ja sam spasavala živu glavu", poručila je Verica Rakočević u emisiji "Ordinacija" na RTS i otkrila da je imala još jednu promašenu saradnju zbog koje je morala da prodam drugi stan.

"Meni se 30. maja, pred reviju otkazuje sponzorstvo od 150.000 maraka. Posle dva dana mi se javlja firma da će ipak ići dalje, a onda mi se ipak tog istog dana javljaju da neće i ja završavam na Urgentnom. Vezuju mi ruke i noge i daju mi injekcije za smirenje", prisetila se ona i poručila da je danas srećna što su joj svi živi i zdravi, i što već 40 godina ima lep i pristojan život.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Mondo/A.K/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.