ISCUREO SNIMAK VODITELJKE PINKA KAKO SE PIPKA: Jovana Jeremić uzvikuje Draganovo IME, a onda kreće UZBUĐENJE, VRELO
Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

SNIMAK JE TU

ISCUREO SNIMAK VODITELJKE PINKA KAKO SE PIPKA: Jovana Jeremić uzvikuje Draganovo IME, a onda kreće UZBUĐENJE, VRELO

Vreli ples Jovane Jeremić u fotelji će vas zakucati

Objavljeno:

Već smo pisali o tome da su voditeljka Jovana Jeremić i biznismen Dragan Stanković mesecima u centru interesovanja javnosti, kao i da njihova veza zanima i one koji vole voditeljku, ali i one koji je mrze.

Na njene snimke i izjave svakako niko ne može ostati ravnodušan.

Ona je rešila ponovo da patosira javnost i to snimkom uz koji pleše na fotelji i pipka se po telu, dok u pozadini ide pesma "Dragane".

Jovana na sebi ima krem haljinu, koja ima izražen dekolte, a voditeljka se nije trudila previše da grudi sakrije od kamere.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

Podsetimo, Jovana je nedavno otkrila da ona i Dragan imaju odnose tri puta na dan, te tako održava liniju.

- Jeste, kako nije zaslužan, redovan seks za doručak, ručak i večeru. Dobar je Dragan, odličan, mogu da ti kažem. Može to Dragan da isprati sve, trudi se. Nemoj da sumnjaš, previše je dominantan, on prati čak i ovaj razgovor iako nije s nama, on je Veliki Brat u svakom smislu. Super je seks, to se podrazumeva, ali i zdrava, ishrana i redovan trening su bitni. Treniram svaki dan, vodim računa, ali, pored seksa i vođenja ljubavi, ja vodim ljubav jer Dragana volim. Gde je Dragan mene najviše podržao? Da smršam. On mi je dao vetar u leđa da smršam još tri-četiri kilograma, da bih bila, kako je on rekao, praćka i sajla - rekla je tada za Republiku.

Pogledajte snimak o kom govorimo:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

03:07

Izjava Jovana Jeremić

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.