"UMRO MI JE NA RUKAMA" Ko je Miša iz emisije koja se EMITUJE NA RTS-U? Bio je u ZATVORU, evo i ZBOG ČEGA
Novi početak, Foto: Printskrin/RTS

svi detalji

"UMRO MI JE NA RUKAMA" Ko je Miša iz emisije koja se EMITUJE NA RTS-U? Bio je u ZATVORU, evo i ZBOG ČEGA

Mračna prošlost učesnika emisije na RTS-u.

Objavljeno:

U večerašnjoj emisiji "Novi početak" gledaoci su imali priliku da vide kako je bračni par Silvija Zlatar i Miša Vlatković dobio krov nad glavom.

Silvija i Miša su dobili kuću u okolini Knjaževca. Ovaj par ima četvoro dece. Sada su došla neka lepša vremena za ovu porodicu, ali u prošlosti oni su imali baš teške trenutke. Tačnije, Silvija je u mladosti bila žrtva porodičnog nasilja, a Miša je jedno vreme proveo u zatvoru. Naime, u toku lova, metak koji je on tada ispalio pogodio je njegovog druga, koji je tada izgubio život.

– Bili smo u lovu, pucao sam na svinju, metak je rikošetirao i pogodio je u njega - isričao je Miša i otkrio je gledaocima javnog servisa da je njegov drug tada umro na njegovim rukama.

Ko je Miša Vlatković iz emisije 'Novi početak'*
Ko je Miša Vlatković iz emisije "Novi početak"*foto: Printskrin/RTS

Miša je otkrio i da je to bio najteži period u njegovom životu.

– To mi je najgori deo u životu. Nisam mogao tada da se vratim u normalu dve-tri godine. Mnogo mi je teško bilo. Umro mi je na rukama. Od tog trenutka imam prekid filma. Kada sam video da je umro - sve mi se zaustavilo. Posle je došao i zatvor i sve - ispričao je Miša pred kamerama.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/M.V. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.