DA LI ZNATE DA JE OVA GLUMICA ĆERKA CUNETA GOJKOVIĆA? Rođena je u ČIKAGU, a ovo je njena ŽIVOTNA PRIČA
Cune Gojković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

zanimljivo

DA LI ZNATE DA JE OVA GLUMICA ĆERKA CUNETA GOJKOVIĆA? Rođena je u ČIKAGU, a ovo je njena ŽIVOTNA PRIČA

Predrag Cune Gojković bio je jedan od najboljih pevača narodne muzike, a iza sebe je ostavio dve ćerke, od kojih je jedna poznata glumica.

Objavljeno:

Ćerka legendarnog Predraga Cuneta Gojkovića, Katarina Gojković je glumica i mnogo je bila vezana za svog pokojnog oca.

Katarina Gojković je rođena u Čikagu, a nakon što je u 33. godini rodila sina, vratila se zajedno sa njim u Ameriku. Katarina se kao dete osim glumom bavila i muzikom, zajedno sa svojom rođenom sestrom i prijateljima imala je bend Francuska sobarica.

Ćerka pokojnog Cuneta je završila Fakultet dramskih umetnosti, a karijeru je gradila u velikom broju beogradskih pozorišta. Pokojni pevač je ćerki Katarini u životu bio velika podrška. Za sve joj je davao vetar u leđa.

Gojkovićeva je rođena u Čikagu
Gojkovićeva je rođena u Čikagufoto: Katarina Drajic/ATAImages

Neutešna glumica, će svaki momenat pamtiti koje je provodila sa ocem, a lepe uspomene sa njim prepirčavaće svom sinu Sergeju.

Ona je svojevremeno otkrila da je dugo čekala da se uda, jer je tražila pravog čoveka za sebe.

- Bojala sam se da ne bude greška. I onda sam se relativno kasno udala u odnosu na prosek moje generacije, sa 33 godine. Dakle, nema pravila. Moja priča ima sada dobar završetak, ali nije imala u početku. Ja sam se udala pa sam se razvela i onda smo Sergej i ja jedno vreme ostali u Americi pa smo se vratili. Sada su stvari došle na svoje i sve može da funkcioniše. Ja sam svoj razvod prošla bolno i teško, iako nije bilo mnogo drame. Mi smo se lepo rastali i dogovorili da nam je Sergej najvažniji u životu i taj dogovor i dalje postoji. Mi se danas možemo nazvati prijateljima. Ne zovu razvod bez razloga "mala smrt". Ali, to prođe - rekla je Katarina svojevremeno za domaće medije.

Govorila je da je razvod veoma teško podnela
Govorila je da je razvod veoma teško podnelafoto: Marija Mladjen/ATAImages

Posle razvoda godinama je živeli u Americi.

- Nije bilo lako. Taj period od godinu dana pred povratak za Beograd bio je veoma naporan, to nisu uopšte lake stvari, to su male smrti. Ali, kako sam po prirodi optimista, kada se s neke vremenske distance osvrnem, uvek kažem da je i tu bilo nekih dobrih stvari. I da sam nešto naučila. Bilo je malo „čupavo", ali sve smo prošli- rekla je ranije Katarina za Stil magazin.

Katarinu smo imali prilke da gledamo u mjuziklu "Ljubav i moda", koji je nastao po motivima istoimenog hit filma iz šezdesetih godina prošlog veka.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.