BILA JE LIDER ZA PROVOD, ŽURKE U NJENOM STANU SE I DANAS PAMTE: Ove detalje iz Jelisavetine PROŠLOSTI ne znate
Jelisaveta Orašanin, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

mnoge interesuje

BILA JE LIDER ZA PROVOD, ŽURKE U NJENOM STANU SE I DANAS PAMTE: Ove detalje iz Jelisavetine PROŠLOSTI ne znate

Glumica je jednom prilikom otkrila zanimljive detalje iz svog života

Objavljeno: 07:42h

Glumica Jelisaveta Orašanin u centru je medijske pažnje, nakon što su počele polemike u javnosti da li se razvodi od košarkaša Miloša Teodosića.

Kako su izvori bliski paru otkrili njih dvoje su odlučili da stave tačku na brak zbog glumičinog raskošnog stila života i nekontrolisanog trošenja novca koje košarkaš više nije mogao da toleriše. Njih dvoje se o celoj situaciji nisu oglašavali.

Kakva je Jelisaveta bila kao dete?

Glumica je ranije govorila o svom detinjstvu i odrastanju na Dorćolu, te je otkrila kakva je bila kao dete i koliko se razlikuje od sestre Milice sa kojom je jako bliska.

Ona je gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom" pre nekoliko godina otkrila da je roditeljima često zadavala glavobolje i da je njena buntovnost umela da izludi ljude.

- Bila sam poslušna, uvek sam znala šta smem, šta ne smem. Kasnije sam bila buntovna, to je pubertet. Bila sam živo dete. Moja sestra i ja smo nebo i zemlja. Ona je stomatolog, a ja umetnik. Mama je uvek pričala: "Kako nisi kao Milica? Ja Micku spustim, okrenem se ona je i dalje tu". Moja sestra je stomatolog. Lomila sam ključnu kost kao klinka, ma svašta - rekla je Jelisaveta u emisiji "Balkanskom ulicom".

Prijemni

Ona se tom prilikom osvrnula i na svoje roditelje, kao i na njihovu reakciju kad je odlučila da studira glumu.

- Mama mi je defektolog, a otac mi je pravnik. Kad sam odlučila da budem glumica mama je mnogo plakala. Postoji mit da na Fakultet dramskih umetnosti primaju samo preko veze. Kad sam odlazila mama je bila očajna: "Kako ćeš ti tamo, svi imaju vezu?" Svakog dana mi je donosila brošure. Položila sam iz drugog puta. Prvi put sam polagala prijemni sa 16 godina - objasnila je Jelisaveta.

Takođe, glumica se prisetila i studentskih dana, kao i druženja sa klasićima, te otkrila da je bila predvodnik u organizovanju žurki.

- Za provod sam ja bila lider. Stari parti manijak. Morali smo svi da izlazimo. I danas organizujem provod. U tadašnje vreme sam organizovala kultne žurke u mom stanu, bilo šta da se proslavlja. Organizovali smo i maskenbale, samo nek je na radost - rekla je glumica u pomenutoj emisiji pre nekoliko godina.

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso/Kurir/Igor Matić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.