HITNO SE OGLASILA MILENA POPOVIĆ NAKON NESTANKA MALE DANKE (2): Srpkinja napravila PRAVI POTEZ, načinite ga i VI
Foto: Instagram printscreen/milena_bogdan

novo

HITNO SE OGLASILA MILENA POPOVIĆ NAKON NESTANKA MALE DANKE (2): Srpkinja napravila PRAVI POTEZ, načinite ga i VI

Mnogi poznati su se oglasili povodom nestanka male Danke iz Bora

Objavljeno:

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je juče oko 13.45 sati u Banjskom polju kod Bora, a u potragu za devojčicom uključile su se sve dežurne službe MUP, te je Ministarstvo unutrašnjih poslova pokrenulo juče po prvi put sistem „PRONAĐI ME

Mnoge poznate ličnosti u Srbiji su se priključili ovoj akciji, pa su na svojim Instagram profilima objavili fotografiju male Danke.

To je uradila i Milena Popović, državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine, ali i partnerka Igora Jurića.

1 / 3 Foto: Printscreen: Instagram/milena_bogdan

Milena je na svom Instagramu podelila 3 objave povodom nestanka i time načinila pravi potez, te bi bilo dobro da njen potez svi "kopiraju".

Podsetimo, predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić, govoreći o nestanku Danke Ilić (2) iz Bora, istakao je u jutarnjem programu televizije Prva da je veliki broj pripadnika MUP na terenu, što prema njegovim rečima uliva nadu da će ova potraga imati srećan kraj.

Roditelji apeluju na sve one koji imaju bilo kakvu informaciju ili vide negde Danku da obaveste policiju na broj 192 ili da se jave na broj telefona 0652816041.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

05:54

Saša Popović o promenama u Zvezdama Granda

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.