OVO SU DECA DRAGANE MIRKOVIĆ I TONIJA BIJELIĆA: Ne vole da se JAVNO EKSPONIRAJU, a evo ČIME SE BAVE
Dragana Mirković, Foto: Instagram printscreen/dragana_mirkovic

IZNENADIĆETE SE

OVO SU DECA DRAGANE MIRKOVIĆ I TONIJA BIJELIĆA: Ne vole da se JAVNO EKSPONIRAJU, a evo ČIME SE BAVE

Pevačica je svega u par navrata govorila o njima, jer je poštovala njihovu želju

Objavljeno: 20:18h

Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode se posle više od 20 godina braka, u kom su dobili dvoje dece - sina Marka i ćerku Manuelu.

Dragana i Toni su se godinama unazad vešto trudili da sakriju svoju decu od medija, dok su i oni sami, kada su odrasli, odlučili da se ne eksponiraju. To je samo jedan razlog više zašto su Manuela i Marko oduvek bili zanimljivi javnosti.

Sada je ipak poznato kako oni izgledaju, a malo je reći da su izrasli u lepe mlade ljude. Manuela, koja će ove godine proslaviti 22. rođendan, završila je srednju školu, a sudeći po objavama koje je Dragana delila sa ljudima, njena ćerka se opredelila za ugostiteljstvo.

Ovo je ćerka Dragane Mirković i Tonija Bijelića
Ovo je ćerka Dragane Mirković i Tonija Bijelićafoto: Instagram printscreen/manubijelic

- Manuela je drugačija, povučena je, ona je moja beba. Za nju moji prijatelji kažu da je devojka s najlepšim očima i najčistijom dušom. Oni su normalna deca, što je danas najlepši kompliment. Nisu razmaženi, ne pate za brendovima, čak sam jednom zamolila ćerku da obuče jednu moju haljinu jer je malo ekskluzivnija i brendirana, a ona nije htela da čuje, bilo bi je blam da je drugarice vide u tome. Takva je ona - ispričala je iskreno Dragana svojevremeno.

1 / 8 Foto: Instagram printscreen/marko_vnm

Inače, Marko je od mame i tate nasledio sve lepe crte lica, pa je tako izrastao u pravog lepotana, i reklo bi se zavodnika.

Pevačica je samo jednom do sada objavila Markovu sliku, nakon njegovog učešća u jednoj humanitarnoj automobilskoj trci, kada je uz fotografiju napisala:

Ovo je sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića
Ovo je sin Dragane Mirković i Tonija Bijelićafoto: Instagram printscreen/marko_vnm

- Moj sin - moj ponos, koji je osetio potrebu da pokaže svoju humanost na delu. Činjenica da je za svoje mlade godine, upravo u vreme kada je većina njegove generacije uglavnom okrenuta sebi i svojim potrebama, pokazao želju da pomogne drugima učinila je da shvatim da je on izuzetno zreo, nesebičan, ali pre svega dobar i vredan mladi čovek.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/24sedam/Nemanja Vujčić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.