SRPKINJA RAZVEZALA JEZIK O SEBI! NEĆE VIŠE DA SKRIVA ISTINU OD DRUGIH: "Da sam bila pametna sa 25..."
Goga Sekulić, Foto: prentscreen/instagram/sekulicgoga

iskrena

SRPKINJA RAZVEZALA JEZIK O SEBI! NEĆE VIŠE DA SKRIVA ISTINU OD DRUGIH: "Da sam bila pametna sa 25..."

Goga Sekulić progovorila o majčinstvu, pa otkrila sve o novom dečku

Objavljeno:

Pevačica Goga Sekulić nedavno je proslavila i rođendan i to u Dubaiju, a potom i otkrila što se nije ranije udala i rodila bar petoro dece.

- Pustite više godine da smo živi i zdravi. Godine su samo brojka. Bitno je kako se čovek oseća. Rođendan sam proslavila u Dubaiju. Bila sam na odmoru sa sinom... 11 dana smo imali. Uživali smo i baš sam se odmorila. Personal u Hiltonu je bio ludilo. Dobila sam specijalni tretman, kao kraljica. Dobila sam brdo poklona, balone... Baš mi je teško što sam se vratila u realnost - rekla je Goga, pa progovorila o potencijalnom dečku.

- Moram da vas razočaram, nemam momka. Dopisujem se sa jednom dečkom, ali ništa neću otkriti. Neću da se zaljubljujem, ovako sam srećna, rekla je ona pa progovorila o ponovnom venčanju.

1 / 6 Foto: A.H./ATAImages

- Nikad ne reci nikad. Mislim da neću stati opet na ludi kamen. Volela bih da dobijem još jedno dete, ali ne moram da se udajem. Ne kajem se toliko što se nisam kao mlada ostvarila kao majka. Gde mi je pamet bila sa 25, sada bih imala petoro dece. Ja ne žurim nigde, ostvarila sam se ko majka, e sada želela bih još jedno dete, pa ćemo videti, zaključila je ona u emisiji ''Premijera Vikend Specijal''.

Bonus video:

01:59

MLAĐI MOMCI SU U MODI, UVEK SE OKRENEM ZA DOBRIM FRAJEROM! Goga Sekulić nikad iskrenije: Evo šta mi je na LJUBAVNOM PLANU

(Espreso/Kurir/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.