Bio je u kultnoj šestorci Zvezda Granda,izborio se sa velikim problemom i sada se vratio na velika vrata:Evo dokaza
Nemanja Nikolić, Foto: Promo

povratak!

Bio je u kultnoj šestorci Zvezda Granda,izborio se sa velikim problemom i sada se vratio na velika vrata:Evo dokaza

Nemanja Nikolić se vraća na scenu

Objavljeno: 12:03h

Nemanja Nikolić, jedan od šestoro finalista sada već kultne prve sezone Zvezda Granda, na početku karijere snimio je nekoliko hitova i bio jedan od najtraženijih pevača, a nakon što je u 32. godini doživeo infarkt, jedno vreme ga nije bilo mnogo u javnosti.

Međutim, pesma "Stari kesten" kompozitora Miloša Radovanovića i tekstopisca Vanje Miljković, ponovo ga je vratila u žižu interesovanja, a koliko se publici dopala ova numera, svedoči i to što je za kratko vreme premašila milion pregleda na Jutjubu i dobila mnoštvo pozitivnih komentara.

- Muzika je moj život, ali nikada u karijeri nisam želeo da budem napadan, uvek sam čekao neki svoj red i pesme koje će odgovarati mom senzibilitetu. Najviše volim iskreni kontakt sa publikom. Na mojim nastupima publika se i veseli i plače, a ja, iskreno, više volim tužne pesme. Prijatelji kojima sam pustio pesmu već znaju sve reči, to i jeste poenta cele priče, da se pesma lako pamti. Drago mi je što u spotu glumi naš mladi i perspektivni glumac Nenad Heraković. Želeo sam da celu priču u pesmi prati i lepa priča u spotu - rekao je Nemanja, koji je pesmu snimio u produkciji "AS Studioton" našeg proslavljenog harmonikaša Aleksandra Sofronijevića, a spot je delo "AV Team-a".

Bonus video:

03:32

KUPI ŠLEM SINE, SVET NIJE FER! Goca Tržan odgovorila na navode Filarija da je Homofob, a onda poručila: KAD GA SRETNEM UŽIVO...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.