JAVNO SE DEKLARISAO: Naš poznati GLUMAC PRIZNAO DA JE BISEKSUALAC, otkrio ko mu je NAJVEĆA PODRŠKA
Uroš Milojević, Foto: Instagram/urosh.milojevic

SVE PODELIO JAVNO

JAVNO SE DEKLARISAO: Naš poznati GLUMAC PRIZNAO DA JE BISEKSUALAC, otkrio ko mu je NAJVEĆA PODRŠKA

"Želeo je samo da stavi tačku na glasine, jer on jeste taj koji jeste na sceni i van nje." napisao je on

Objavljeno: 21:07h

Glumac Uroš Milojević poznat je po ulozi u predsta vi "Neki to vole vruće" za koju je dobio i nagradu.

Nakon što je doživeo veliki uspeh, Uroša su počele da prate razne glasine, a sada je odlučio da svemu stane na put i otkrije pravu istinu o svom životu.

- Neću ni da se trudim da budem lažno skroman, lepo je naravno, sa druge strane ume da bude opterećujuće u smislu da treba prosto održavati poverenje kod publike i za kvalitet igranja te predstave i naravno ako pričamo o sebi za kvalitet uloga narednih, ali nekada i ja nisam zadovoljan kako sam uradio neku svoju ulogu ali bože moj, to je ono u rok službe - kaže Milojević koji kaže da je važno da neka čovek povuče ručnu kočnicu, uspori tempo i uživa u postignutom uspehu.

Ipak ljudi koji ne uživaju u njegovom putu ka ostvarenju snova kažu da je njemu lako da ima vezu, odnosno leđa. Uroš priznaje da ima jake veze i leđa.

- Moja leđa sam ja i moja porodica i moji prijatelji i tim redosledom“, kaže Milojević. Ta jaka leđa su tu i kada je ovih dana izašao sa podatkom da je biseksualac. Želeo je samo da stavi tačku na glasine, jer on jeste taj koji jeste na sceni i van nje.

- Da li ćete da olajavate i svoju decu ako vam kažu da su takve seksualne orjentacije, nekoga ko je gej ili u mom slučaju bisex? Dakle, sada kada sam izgovorio da sam to što jesam, je li vam lakše? - napisao je između ostalog glumac na svom Instagram nalogu.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Nina Denda Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.