BIO U RIJALITIJU, VOLEO PEVAČICU I NESTAO: Sada je NAJZGODNIJI STOMATOLOG i evo KAKO IZGLEDA, devojke će ODLEPITI
Boris Stamenković, Foto: Kurir

PAPARACO

BIO U RIJALITIJU, VOLEO PEVAČICU I NESTAO: Sada je NAJZGODNIJI STOMATOLOG i evo KAKO IZGLEDA, devojke će ODLEPITI

Boris je nakon "Farme" otvorio svoju stomatološku ordinaciju i veoma je uspešan u svom poslu.

Objavljeno: 19:21h

Boris Stamenković, nekadašnji maneken, učesnik "Farme" i bivši dečko Katarine Grujić, nakon izlaska iz rijalitija i raskida sa pevačicom, posvetio se stomatologiji i sada je jedan od uspešnijih zubara u Beogradu.

On se pre nekoliko godina povukao iz medija i od tada ga retko kada možemo videti na javnom mestu.

Ipak, ekipi Kurira nije mogao da promakne. Sreli smo ga u jednom restoranu zdrave hrane u srcu Vračara, kada je nakon posla svratio na kratki espreso i negaziranu vodu. Lep i zgodan, kao što je i bio, Stamenković je ušao u lokal i činilo se kao da ga radnici već dobro poznaju, pa mu je za sto brzo stigla narudžbina. Bivši maneken je sve vreme gledao u telefon i nešto razmatrao.

1 / 3 Foto: Kurir

Na sebi je imao belu košulju, teget pantalone, bele patike i braon kaput, koji nije skidao ni dok je ispijao espreso. Sedeo je sam, a nakon nešto više od pola sata ustao je i otišao do šanka, platio račun i na šaljiv način rekao konobaricama kako mu je posle napornog dana na poslu jako prijala ova mala pauza. Poželeo im je lep ostatak dana i izašao iz lokala.

Podsetimo, Boris je nakon "Farme" otvorio svoju stomatološku ordinaciju i veoma je uspešan u svom poslu. Nakon toga upoznao je svoju sadašnju suprugu Minu Kozarev, upravo u svojoj ordinaciji, koju je zaprosio 2022, a početkom ove godine postali su i roditelji.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/Marko Jović Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.