EVO KAKO ŽIVI MEMEDOVIĆEVA ŽENA NAKON RAZVODA: Ovde je PRONAŠLA SVOJ MIR, da li biste vi mogli OVDE DA ŽIVITE?
Jovan Memedović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

pogledajte

EVO KAKO ŽIVI MEMEDOVIĆEVA ŽENA NAKON RAZVODA: Ovde je PRONAŠLA SVOJ MIR, da li biste vi mogli OVDE DA ŽIVITE?

Mirjana je aktivna na društvenim mrežama, te sa svojim pratiocima deli mnoge trenutke iz svog života

Objavljeno:

Bivša supruga voditelja Jovana Memedovića, Mirjana poseduje imanje u selu Prigrevica pored Apatina, a često deli prelepe prizore odatle.

Naime, voditelj Jovan Memedović 2014. godine se razveo od supruge Mirjane.

Ona redovno deli fotografije sa ovog imanje koje je svo u zelenilu, prepuno voća i cveća. Mirjana je sebi napravila pravu oazu mira.

Njen dom je uređen u tipičnom vojvođanskom stilu, a prozore je ukrasila šerpama sa tufnama, malim bundevama i cvećem.

Inače, Jovan Memedović je Mirjanu upoznao 1992. godine, a ljubav se rodila u jednom rekreativnom centru. Mirjana nije odolela njegovom šarmu i posle samo godinu dana postala je gospođa Memedović.

U braku su bili dvadeset godina, a za sve to vreme je ona birala život daleko od kamera i očiju javnosti, a maksimalno su sačuvali i intimu svoje dece.

Bivši supružnici i roditelji dvoje dece Maše i Uroša razišli su se bez grubih reči, te je i sam proces razvoda bio bezbolan, a svojevremeno su otkriveni su pravi razlozi razvoda.

Voditelj je tada zbog prirode posla često je bio odsutan od kuće, zapravo najveći deo godine boravio je po džunglama, stepama, planinama snimajući neverovatne ljude i pojave, a po povratku, kako je svojevremeno kazao, nije želeo da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i deca. Najveći deo slobodnog vremena provodio je, što i danas čini, u svojoj vikendici na planini, a sve to zajedno navodno je dovelo do udaljavanja bračnih partnera.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic/Ivana Mikić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.