PRELEPE VESTI U DOMU PETRA GRAŠA, ON JE DANAS NAJSREĆNIJI ČOVEK NA SVETU: Svi čestitaju slavnom PEVAČU
Petar Grašo, Foto: Nemanja Nikolić

divno!

PRELEPE VESTI U DOMU PETRA GRAŠA, ON JE DANAS NAJSREĆNIJI ČOVEK NA SVETU: Svi čestitaju slavnom PEVAČU

Slavlje Petra Graša počelo je od ranog jutra

Objavljeno:

Slavlje Petra Graša povodom najdivnije vesti proširilo se na ceo region.

Slavni muzičar nije oko toga želeo da diže tenziju, međutim, njegova porodica i dragi prijatelji, najpre oni sa pop scene nisu mogli da izdrže i radost tim povodom ne obeleže pa makar objavom na Instagramu.

Među prvima to učinila je Nina Badrić, sa kojom je Grašo nedavno snimio i duet.

- Sretan ti prijatelju moj. Da se još dugo dugo družimo uz najlepše note! Lavju - napisala je pop zvezda ispod zajedničke fotografije, a iako su pojedini poželeli da Petar ima nešto drugačije radosne vesti da podeli, recimo da će po drugi put postati otac, ubrzo nakon Nininog obraćanja svi su shvatili da je reč o rođendanu i to 48. po redu.

Od Petra Graša danas nema srećnijeg čoveka!
Od Petra Graša danas nema srećnijeg čoveka!foto: Nemanja Nikolić

Da, uprkos činjenici da izgleda vrlo mladoliko Petar je danas 19. mart napunio 48 godina čak 15 više od svoje izabranice Hane Huljić,koja je zasigurno suprugu ovoga jutra priredila divno iznenađenje.

Činjenica je da nakon što je u muzici ostvario sve što je mogao, u privatnom životu takođe da Petar nema velikih želja, za one male nije potrebno mnogo truda a mi mu kao i svi drugi želimo da dosegne ciljeve i ostane zdrav i nastavi da nam daruje predivne pesme.

Veruje se da će Petar danas dobiti i party iznenađenja. On inače važi za skromnu osobu, koja ne voli velike vešte, što se moglo zaključiti na osnovu svadbenog veselja koje je priredio sa Hanom.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Krštenje ćerke, takođe je upriličio u krugu najvoljenijih, a veruje se da će i ovoga puta slavlje Petra Graša biti intimno.

Nije tajna da je najsrećniji kada je u vikendici u prirodi, te nikoga ne bi čudilo ako bi danas on tamo otputovao s porodicom i iskoristio vreme da se poigra za mezimicom za koju se veruje da neće ostati i jedinica.

Bonus video:

01:59

Petar Grašo sa suprugom na MAC manifestaciji

(Espreso/Story/Andrea Netović/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.