AKO ŽELITE DA BUDETE DEVOJKA MILANA VASIĆA MORATE DA ISPUNJAVATE SLEDEĆE USLOVE: Silikoni NE DOLAZE U OBZIR
Milan Vasić, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

DA LI JE REALNO OVO?

AKO ŽELITE DA BUDETE DEVOJKA MILANA VASIĆA MORATE DA ISPUNJAVATE SLEDEĆE USLOVE: Silikoni NE DOLAZE U OBZIR

Glumac je otkrio kako bi želeo da izgleda njegova devojka

Objavljeno:

Milan Vasić otkrio je kakvu ženu bi voleo pored sebe, ali i istakao da su njegovi roditelji digli ruke od njegove ženidbe.

Glumac (45) poslednjih nekoliko godina u nekoliko navrata našao se u žiži interesovanja medija zbog tema koje nisu glumačkog tipa. Govorio je o Kosovu i Metohiji, upoznavanju i druženju sa Novakom Đokovićem, a zatim i poručio da bi "zabranio Jovanu Jeremić".

Vasić važi za jednog od najpoželjnijih neženja sa javne scene, a nedavno je priznao da još uvek nije našao pravu. Milan je otkrio da bi voleo da ima porodicu i suprugu, ali da ništa ne sili, i da je sve prepustio Bogu.

"Ako je Bog rekao da to bude, biće, ako ne... Ja bih voleo da se oženim i da imam decu, ali ne mogu ja sad na silu. Drugari mi kažu pravi dete, pa kako da pravim dete, pa nije kao napraviš dete i to je to. Dete se pravi iz ljubavi. Danas brak i ne postoji više. Sve je u poverenju", rekao je on u emisiji "Exkluziv NIGHT" i dodao: "Kad sam mogao da se oženim nisam hteo, a kad hoću ne mogu".

Vasić važi za jednog od najpoželjnijih neženja sa javne scene
Vasić važi za jednog od najpoželjnijih neženja sa javne scenefoto: Instagram/Printscreen/milanvasic_official

Glumac je jednom prilikom otkrio kakvu ženu bi voleo da ima: "Ne treba meni idealna devojka jer znam da idealno ne postoji. Želim da moja buduća polovina bude fino dete, vaspitano, da ima zdrave roditelje, da je imala detinjstvo i da bude lepa. Da ume da se smeje, da voli da sluša kada neko peva i da je pozitivna. Ne bi trebalo da ima silikone, već da bude prirodna. Upravo onakva osoba koja ne preteruje kada su u pitanju veštačke stvari".

Priznao je i da mu se pripadnice lepšeg pola udvaraju - "Uvek ima toga da mi prilaze devojke i da žele da se fotografišu sa mnom. Ne mogu da kažem da me ne muvaju, ali svakako žele da ostvarimo neki kontakt. Neke dobacuju u prolazu, neke su smelije, pa mi dobace direktno, ali to sve mora da bude u granicama pristojnog", istakao je glumac koji je jednom prilikom pokazao kako izgleda njegova kuća na Kosovu.

Glumac je jednom prilikom otkrio kakvu ženu bi voleo da ima
Glumac je jednom prilikom otkrio kakvu ženu bi voleo da imafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Roditelji su ga često pitali kada će stati na ludi kamen, ali su s vremenom "digli ruke", kako je Vasić ispričao svojevremeno - "Govorili su mi moji roditelji i pitali: 'Kada ćeš da se oženiš više, šta čekaš?!'. Ali kako su godine prolazile, nekako su prestali više da pričaju. Digli su ruke od moje ženidbe, tako da im to više nije na umu, pa su prestali da pitaju i razmišljaju o tome".

Bonus video:

05:56

ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...

(Espreso/ MONDO/A.K. / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.