NA NJEMU MREŽICA SA CIRKONIMA, ŠMINKA I LATEKS: Ovakav se pojavio u CENTRU GRADA i SRBE ostavio u dobrom ŠOKU
Modni znalac u akciji, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MODNI ZNALAC

NA NJEMU MREŽICA SA CIRKONIMA, ŠMINKA I LATEKS: Ovakav se pojavio u CENTRU GRADA i SRBE ostavio u dobrom ŠOKU

Koji muškarac bi smeo da se obuče ovako?

Objavljeno:

Već smo pisali o tome da je popularna pevačica Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac i supruga Relje Popovića, napravila promociju povodom izdavanja novog albuma, a njen stajling je sve frapirao.

Međutim, ona nije jedina koja je imala zanimljiv stajling. Tu je i Adaktar u odelu sa šljokicama, Edita u lateksu, ali i mladi umetnik Filip Marinkov poznatiji kao Filarri koji je sve patosirao svojim modnim izborom.

Naime, ovaj mladi pevač je obukao komplet, ispod kog je nosio mrežicu sa cirkonima. Reklo bi se da je ovo kombinezon, ali može biti da je i iz dva dela. Preko je imao šorts i jaknu, a i bajkerske čizme.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Filari je nosio i jaču šminku po kojoj je i prepoznatljiv.

Iako bi se malo koji muškarac osmelio da ovako nešto obuče, Filari je poznat kao neko ko se ne plaši toga, a poslednje što je izazvalo pažnju je njegovo pojavljivanje na PZE 2024. kada je nosio suknju.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

03:40

Filari ide bez očekivanja i u ogromnom je minusu zbog PZE

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.