ŽENO, JESI LI OVO STVARNO TI? Vatrenu CRNKU sinoć BEOGRAĐANI jedva prepoznali, evo zbog čega su BRUJALI O NJOJ
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MALO KO ZNA

ŽENO, JESI LI OVO STVARNO TI? Vatrenu CRNKU sinoć BEOGRAĐANI jedva prepoznali, evo zbog čega su BRUJALI O NJOJ

Osmeh nije skidala sa lica

Objavljeno:

Nikolija Jovanović je izdala odličan album, te je tim povodom napravila i promociju istog, a veliki broj poznatih faca se pojavio na ovom događaju.

Edita Aradinović pojavila se na promociji albuma u nesvakidašnjem izdanju, a mnogi je nisu prepoznali na prvu budući da je imala drugačiju frizuru.

Moramo priznati da je ni mi nismo prepoznali odmah, a pevačica je okupljenim medijima objasnila da nije perika, već njena prirodna kosa "posle bazena".

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Došla sam ovde s bazena. Ovo što vidite je moja prirodna kosa. Bila sam u spa centru i pravo sam iz bazena ovde. Nije bilo šampona i maske, pa sam kosu samo prosušila. Mama mi je rekla: "Nosi tu kovrdžvu kosu, počela si da ličiš na sve druge"- rekla je Edita za okupljene medije.

Edita je nosila crni kožni mantil, do je ispod imala crnu kratku haljinu. Tu su i crvene lakovane čizme koje su razblie ovu kombinaciju.

Osmeh nije skidala sa lica, te je primetno da je bila baš srećna zbog koleginice i njenog albuma.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

04:17

Edita pred početak Karleušinog koncerta

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.