TUŽAN KRAJ ZA COLETA: Memedović PREKINIO EMISIJU, pa ISPIČAO NESVAKIDAŠNJU PRIČU, u studiju nastao MUK
Jovan Memedović, Foto: Printskrin/RTS

svi detalji

TUŽAN KRAJ ZA COLETA: Memedović PREKINIO EMISIJU, pa ISPIČAO NESVAKIDAŠNJU PRIČU, u studiju nastao MUK

I ovo je doživeo!

Objavljeno:

Među pitanjima u večerašnjoj emisiji "Potera" je i bilo to kako se zove vepar za priplod.

Takmičar nije znao tačan odgovor na ovo pitanje, ali je voditelj Jovan Memedović ispričao kako je prilikom snimanja emisije "Sasvim prirodno" jednom prilikom sa ekipom išao da snimi jednog ogromnog vepra, ali kada je njegova ekipa došla u okolinu Vršca da snimi tog vepra, on više nije bio više u formi za one zadatke koji su mu namenjeni.

Tom nesrećnom vepru, kome je nadimak bio Cole, greškom su davali veće porcije hrane nego što treba, pa je taj vepar postao ogroman.

Jovan Memdović izneo anegdotu o vepru
Jovan Memdović izneo anegdotu o veprufoto: RTS printscreen

– Pošto je on njega hranio, hranio, on na kraju jedan nije mogao da izađe (iz obora) više. Zaglavio se na izlazu. I onda su morali da ruše da bi on mogao da izađe. Kada smo mi došli da snimimo, a vepar se zvao Cole, i kada smo došli da snimimo Coleta, on je nekako izašao i vidim ja da teško ustaje, ne može da stane na noge. I onda sam rekao kamermanu: "Snimaj da vidimo koliko mu treba da stane na sve četiri noge!" Oko 50 sekundi mu je trebalo da ustane. Izašao je napolje, grandiozan, i onda se pojavio problem da ne može ni na jednu ženku da skoči i one odmah jadne padaju ispod njega. I onda su na kraju smanjili hranu da bi on ipak mogao da skoči i ipak nije mogla da se nađe prava ženka za takvu gromadu, takvog diva, jadan završio je u kobasicama. Tužan kraj za Coleta - otkrio je Memedović anegdotu sa snimanja emisije.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.