ŠTA JE OVO? JEDNA STVAR BUDI SUMNJU OKO RAZVODA: Da li ovaj TRAG govori o PRAVOM ODNOSU Teodosića i Jelisavete?
Detalji razvoda Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin, Foto: Starsport©, © ATA Images

DA LI JE REALNO OVO?

ŠTA JE OVO? JEDNA STVAR BUDI SUMNJU OKO RAZVODA: Da li ovaj TRAG govori o PRAVOM ODNOSU Teodosića i Jelisavete?

Ovaj detalj mnoge buni

Objavljeno: 14:36h

Kako je pisao Kurir, Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin već tri meseca žive razdvojeno, a zahtev za razvod braka podneo je košarkaš.

Kako navodi izvor Kurira blizak porodici, Teodosić navodno više nije mogao da toleriše stil života svoje supruge i nekontrolisano trošenje novca, te je rešio da stavi tačku na brak.

Ni Miloš ni Jelisaveta se nisu još uvek oglasili da potvrde ove informacije ili demantuju.

Teodosić više nije mogao da toleriše stil života svoje supruge
Teodosić više nije mogao da toleriše stil života svoje suprugefoto: Starsport©

Budući da je ova vest baš sve iznenadila želeli smo da proverimo da li se prate još uvek na Instagramu, a kada smo proverili saznanje nas je i šokiralo.

Razlog razvoda nije baš bezazlen, te smo mogli pomisliti da je došlo do svađe među partnerima, međutim, oni su nas demantovali.

Miloš i Jelisaveta se još uvek prate na Instagramu.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen Instagram/jagodenamagli

Možda ovo praćenje na Instagramu govori da su i Jelisaveta i Miloš rešili da se raziđu na najbolji mogući način - prijateljski, kao i da su im deca najbitnija. A možda i žele svojoj ljubavi da daju još jednu šansu, te ne žele da prekinu svaki kontakt.

Miloš Teodosić
foto: Prinstcreen/Instagram/milosteodosic4

Oni su se venčali pre sedam godina i u naizgled sklandom braku dobili dvoje dece, ćerku Petru i sina Bogana, a sada su, kako navode mediji, rešili da na sve stave kraj.

Podsetimo, ovako je Jelisaveta govorila o svom suprugu.

- Mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju - rekla je glumica u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" i dodala da je čak i njegovu rodbinu upoznavala na svadbi:

1 / 6 Foto: A.H./ATAImages

- Kada su išle one zajedničke fotografije, bilo je da mi Miloš kaže: "Ovo je moja tetka, moj brat", a ja: "Drago mi je ja sam Jelisaveta". Niko nam se nije mešao. To je ljubav na prvi pogled.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:05

Jelisaveta Orašanin

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.