TEMA MAJČINSTVA ZA NJU JE BOLNA: Mila priznala kako se oseća jer se nije ostvarila kao MAJKA, imala je RAZNE FAZE
Glumica, Foto: prentscreen/instagram/elegoviceva

iskrena

TEMA MAJČINSTVA ZA NJU JE BOLNA: Mila priznala kako se oseća jer se nije ostvarila kao MAJKA, imala je RAZNE FAZE

Otvoreno progovorila o svojim osećajima

Objavljeno:

Hrvatska glumica Mila Elegović koju je domaća publika zavolela kroz sitkom "Bitange i princeze" progovorila je o teškim životnim momentima.

Mila Elegović je otvoreno progovorila o svojim osećajima, ističući da iako se nije ostvarila kao majka ne oseća da je manje vredna zbog toga.

Priznaje da su postojali trenuci kad joj je nedostajalo, ali je isto tako srećna što je slobodna kao ptica, te ceni svoj mir i zdravlje kao najvažnije aspekte života.

"Na to pitanje ne možemo odgovoriti, ali čini mi se da je ipak jedna od svrha života da produžimo sam život i da je lepo kada tvoj potomak nastavlja životnu silu. E sad, ja nisam jedna od tih, ima trenutaka kada mi to jako nedostaje, ali ima trenutak i kad mi ne nedostaje i sretna sam jer sam slobodna kao ptica. Ako me pitaš jesam li osećala bol zbog toga što nisam mama, jesam. Bilo je trenutaka kad mi je to bilo grozno, ali mi je bilo i sretnih trenutaka kad sam rekla hvala Bogu da se to nije dogodilo, rekla je ona za ‘‘Showbuzz".

Inače, Mila je ranije u jednom intervjuu priznala da već deset godinu koristi tretmane za podmlađivanje kože, a što se tiče njene vitke figure za to su zadužena naporna vežbanja s obzirom na to da u hrvatskoj glumi u raznim mjuziklima.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic/Filip Jovanović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.