KAKO JE MOGUĆE DA NEKO U 46. GODINI IZGLEDA KAO DA IMA 20? Kada se Iva pojavila NASTAO JE MUK, lepotom očarala SVE
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVAKA joj ČAST

KAKO JE MOGUĆE DA NEKO U 46. GODINI IZGLEDA KAO DA IMA 20? Kada se Iva pojavila NASTAO JE MUK, lepotom očarala SVE

Mnogi su komentarisali da nikad lepše nije izgledala

Objavljeno: 09:51h

Glumica Iva Štrljić voli da se šminka i da njom istakne usne, naročito bojom koja važi za senzualnu, pa je po crvenom karminu postala i prepoznatljiva. Ona ni sinoć nije odustala od svog zaštitnog znaka, te je senzualni ruž ponela i na premijeri filma.

– Mogu slobodno da kažem da je moj zaštitni znak crveni karmin. Volim kada na sebi imam crveni dezen, zato što je to boja neke posebne snage, neke moći u nama. Mislim da svako može da se pojavi u nečemu crvenom i da mu dobro stoji, a sa mojim temperamentom se poklapa ta crvena boja – rekla je Iva Štrljić za Blic jednom prilikom.

Ona je poznata po svom prepoznatljivom modnom stilu, a sinoć je ponela haljinu koja oduzim dah. Bordo haljina sa šljokicama istakla je njenu figuru, a svoju dugu plavu kosu podigla je u visoku punđu.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kao i većina žena, voli da vodi računa o svom izgledu, a to se vidi i na njenom licu. Iva ima 46 godina, ali se to nikako ne može videti na njenom licu koje je kao kod devojčice.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

01:06

MAMA I TATA MI NIŠTA NISU SREĐIVALI, ŠTO SE NE MOŽE REĆI ZA SVAKOGA! Iva Štrljić otvoreno o kolegama koji su deca poznatih glumaca

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.