Katarina Grujić u vezi sa Čolom! Niko ne može da veruje da je ovaj par zajedno! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/ katarinagrujic.doll

Opa!

Katarina Grujić u vezi sa Čolom! Niko ne može da veruje da je ovaj par zajedno! (FOTO)

Katarina Grujić je u vezi s hrvatskim biznismenom Ivanom Čolakićem Čolom, vlasnikom noćnog kluba, koji je i bio razlog raskida dvogodišnje romanse s Nemanjom Buhom
Objavljeno:

Katarina Grujić je u vezi s hrvatskim biznismenom Ivanom Čolakićem Čolom, vlasnikom noćnog kluba, koji je i bio razlog raskida dvogodišnje romanse s Nemanjom Buhom.

Do bratanca Ljubiše Buhe Čumeta došle su glasine da ga "Grandova" pevačica vara s vlasnikom noćnog kluba iz Zagreba, a istu informaciju imala je i njegova porodica, koja je čak dobila fotografiju Grujićeve i Čolakića. SNIMCI POLNOG ORGANA, SA WC ŠOLJE, LAJANJE... DA VAM SE STOMAK PREVRNE! Sve gadosti Šaka Polumente na jednom mestu! (FOTO) Katarina je kao razlog prekida romanse s Nemanjom navela njegovu bezrazložnu ljubomoru, no ispostavilo se da je Buha i te kako imao razlog za sumnju.

- Upoznali su se na njenom nastupu, ostali u kontaktu i vrlo brzo se i smuvali. Katarina je mislila da će romansa neko vreme ostati tajna, ali Buha je krajem marta saznao za to. Suočili su se, posvađali i raskinuli. Zato je na društvenim mrežama i stavljao statuse o prevarama, iako je ona tvrdila da mu je uvek bila verna.

#slay Beautiful dress by @husocobic ???????????? #weddingtime #ootn

Објава коју дели ???? K A T A R I N A G R U J I Ć (@katarinagrujic.doll) дана

- Kaća je nakon zvaničnog raskida s Nemanjom često u Hrvatskoj i tamo ne krije da je u vezi sa Ivanom, dok u Beogradu glumi slobodnu devojku, kaže izvor Kurira blizak pevačici.

Katarina Grujić nije demantovala ništa kada su je pitali o novom dečku.

- Stvarno nemam komentar. Ne mogu da pričam o privatnim stvarima, ljubazno je rekla. (Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.