GORICA POPOVIĆ JE GODINAMA U SKLADNOM BRAKU, ZBOG JEDNOG I DANAS ZNA DA ZAŽALI: Dirljiva PRIČA čuvene glumice
Gorica Popović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

EMOTIVNO

GORICA POPOVIĆ JE GODINAMA U SKLADNOM BRAKU, ZBOG JEDNOG I DANAS ZNA DA ZAŽALI: Dirljiva PRIČA čuvene glumice

Jedna je od najboljih naših glumica, ali o svom životu ne voli mnogo da govori

Objavljeno:

Istaknuta dramska umetnica Gorica Popović poznata je po svom prefinjenom stilu, ali i ulogama kojima je oplemenila srpsko glumište.

Iako iza sebe ima uspešnu karijeru i skladan brak, želja Gorice Popović da se ostvari u ulozi majke, nažalost, nije se ispunila.

Kada se pre tri decenije čuvenom saksofonisti zaklela na večnu ljubav, Gorica je znala da je Nenad Neša Petrović čovek njenog života.

Istaknuta dramska umetnica Gorica Popović
Istaknuta dramska umetnica Gorica Popovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ljubav koju su osećali jedno prema drugom svakog dana bivala je sve jača, ipak, želja Gorice Popović nije se ostvarila, što je glumica potvrdila u jednom od retkih intervjua koje je na tu temu dala.

Zajedno smo godinama i imamo skladan brak. Toliko vam o njemu mogu reći, dosta vam je i to jer drugi ne znaju ni toliko.

U nekim trenucima zažalim što nisam postala majka. Ipak, nije mi to teret koji mi leži na srcu. Naše dete bi bilo darovito, ali živi se i bez toga – ispričala je svojevremeno proslavljena glumica, prenosi Puls.

Ima uspešnu karijeru i skladan brak
Ima uspešnu karijeru i skladan brakfoto: Marija Mladjen/ATAImages

Iako želja Gorice Popović nije postala stvarnost, ona je, zahvaljujući neverovatnom talentu, ali i neizmernoj podršci svog supruga postala jedna od najboljih glumica svih vremena.

Među ostvarenjima u kojima smo imali prilike da je gledamo su: „Nacionalna klasa”, „Halo taksi”, „U raljama života”, „Bolji život”, „Glava šećera”, „Seljaci”, „Ljubav, navika, panika”, a tu su i brojne pozorišne uloge.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Gloria/Milena Jeremić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.