VEDRANA RUDAN OTKRILA ZAŠTO JE NJENA UNUKA OGORČENA: Tvrdi da Breskvicu vidi kao MAJKU BOŽJU, ove reči ODZVANJAJU
Vedrana Rudan, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

bila je jasna

VEDRANA RUDAN OTKRILA ZAŠTO JE NJENA UNUKA OGORČENA: Tvrdi da Breskvicu vidi kao MAJKU BOŽJU, ove reči ODZVANJAJU

Ona je sada prokomentarisala Teya Doru i njenu numeru "Ramonda"

Objavljeno:

Književnica Vedrana Rudan je gostovala u Jutarnjem programu, te nije krila da voli da gleda manifestaciju gde Srbija bira svog predstavnika za Evroviziju, ali zbog scene i rasvete kako kaže.

Ona je sada prokomentarisala Teya Doru i njenu numeru "Ramonda", te je otkrila da joj je ne sviđa pesma, iako smatra da ima lep glas.

- Ja sam gledala taj vaš šou da vidim stejdž. Mene fascinira to što vi radite, kako ta svetla, recimo mene to zanima. A pobednica i njena pesma mi se ne sviđa. Čula sam da ima fenomenalan glas, ali ja se ne razumem u glasove. Ja isto kao da sam dete, ja volim pokrete, galamu, dreku, svetlo, efekte, to volim. Ne razumem pobedničku pesmu! Verovatno jako, jako dobar glas ima cura o kojoj sad pričaju, ona izgleda kao da ima 10, 15, 16, ali sad ispade da ima 39 godina. Ja pratim te bitne stvari. I žena verovatno dobro peva, sigurno, ali ja ne volim to - rekla je Rudan.

Vedrana se osvrnula i na predstavnika Hrvatske, Bejbi lazanju, te otkrila da joj je super. Prokomentarisala je i Breskvicu, napominjući da je njena unuka ogorčena što njen favorit nije pobedio.

- A ta Breskvica, o njoj ne znam ništa, ali je moja unuka ogorčena što Breskvica nije pobedila jer je Breskvica za nju majka Božja, a ja Breskvicu nisam čula, videla sam njenu fotografiju! A ova mi je malo dosadnjikava jer verovatno nemam muzički ukus razrađen, a ovaj naš ništa ne govori, skače, urla, vrišti, meni se to sviđa, glavno da ne govoriš ništa, da nisi pametan, deri se i skači - rekla je Vedrana na Prvoj.

Anđela Ignjatović Breskvica
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Vedrana je, takođe, prokomentarisala i situaciju koja je digla prašinu poslednjih nekoliko dana i glumca Branislava Lečića, koji je odlučio da tuži svoju mlađu koleginicu Anđelu Jovanović jer je odbila da deli kadar sa njim u popularnoj seriji "Radio Mileva".

Vedrana je istakla da Lečića ne smatra gospodinom, te da je zbog teške situacije sa ocem naučila da proceni ljude.

- Meni su te teme bliske. Ja kada čujem Lečića, mislim ja ga nikad u životu nisam videla, ja kad ga čujem, njegov vokabular, kad vidim njegov smešak, njegove oči, meni ne treba nijedna žena da mi kaže ko je on. Ja sam prošla sve to, nisam teoretičarka, ne treba mi puno da prepoznam zlostavljača, ja sam doktorka na tu temu. Međutim, treba znati da su oni veliki glumci, iako se mnogi od njih ne bave glumom, da su neizlečivi i da imaju iza sebe hordu sličnih, i političare od prvog do poslednjeg koji su na njihovoj strani. Prema tome, sve žene koje jeste ili nije zlostavljao "neki Lečić", ne govorimo sada o njemu, ima iza sebe logistiku, vojsku mužjaka koji su na njegovoj strani, kao što mi, kada se nama dogodi neka frka nijedna žena neće stati iza nas - rekla je Vedrana.

Vedrana Rudan govorila je i o slučaju Lečić-Jovanović
Vedrana Rudan govorila je i o slučaju Lečić-Jovanovićfoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Poslednjih godina je mnogo žena pružilo podršku jedna drugoj, kao u slučaju Milene Radulović, te je Vedrana iznela svoj stav, ali i otkrila kako je u Hrvatskoj.

- Nikako. Nešto se menja, ali šta rade te žene? Šta uopšte mogu raditi, mogu otići na ulicu, mogu mahati zastavama, mogu crtati krvava srca ili ne znam ni ja šta. I nakon toga će otići, taj neko, na sud, drugi dan će otići sa suda ili iz pritvora, slobodan kao ptica, tužiće sve te žene i biće pobednik - rekla je književnica na Prvoj.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/A.Š/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.