UPOZNALA GA JE KAO DEVOJČICA I ZA NJEGA SE UDALA KADA JE IMALA 19 GODINA: Veliku LJUBAV prekinula je SMRT
Jelica Sretenović, Foto: G.G./ATAImages

brak

UPOZNALA GA JE KAO DEVOJČICA I ZA NJEGA SE UDALA KADA JE IMALA 19 GODINA: Veliku LJUBAV prekinula je SMRT

Glumica Jelica Sretenović decenijama je volela istog muškarca, kog je znala još otkako je bila devojčica.

Objavljeno:

Čuvena glumica Jelica Sretenović je tokom svoje bogate karijere zabeležila niz uspešnih uloga i bila deo najpopularnijih projekata.

Nju smo gledali kao Koku u "Boljem životu", Ljubičicu u "Srećnim ljudima", "Nacionalnoj klasi", novim i starim "Kamiondžijama", "Tesnoj koži", "Policajcu s Petlovog brda", "Kraju dinastije Obrenović", "Mom rođaku sa sela", "Vojnoj akademiji", "Tatama" i mnogim drugim popularnim starijim i novim ostvarenjima.

Jelica je kao vrlo mlada uplovila u svet glume, te stoga danas iza sebe ima veliki broj uspešno ostvarenih uloga, a na Fakultet dramskih umetnosti upisala se veoma rano, kada su njeni vršnjaci išli u treći razred srednje škole.

Ne samo što je Jelica ranije upisala fakultet, ona se ranije ostvarila i kao majka i supruga. Imala je svega 19 godina kada se udala za supruga Miloša Mišu Sretenovića, koji je od nje bio stariji 11 godina.

Ljubavna priča Jelice i Miloša Sretenovića

Njihova ljubavna priča počela je na divan način, a jednom prilikom je Jelica otkrila da je Miloš bio školski drug njene tetke, pa ga je znala otkako je bila mala. Ipak, mnogo kasnije ga je srela ponovo i zavolela, kako je rekla, na "prvi pogled", iako ga nije prvi put videla.

On je dolazio po tetku da idu u školu zajedno i praktično me je gledao kako rastem. Kada su oni imali 16 godina ja sam imala pet, odnosno, kada su pošli na fakultet, ja sam bila đak prvak. Iako smo se znali od ranije, naš susret posle svih tih godina je bio ljubav na prvi pogled. Zabavljali smo se godinu dana. Miša je bio ozbiljan čovek, radio je u Skupštini grada i, normalno, izlazio po restoranima. Kad ja poželim da idem u diskoteku, i on je išao sa mnom. Izludujem se, izđuskam, a on sedi i čeka i ponekad se samo prekrsti. Miša je bio sjajan! — ispričala je Jelica jednom prilikom.

Njihova velika ljubav uskoro je krunisana i detetom — ćerkom Anom. Jelica je, naime, zatrudnela tokom treće godina studija, ali je uredno završavala sve obaveze u vezi s fakultetom. Štaviše, jednom prilikom je, maltene, iz porodilišta produžila na ispit.

Ana se rodila u aprilu, a u maju je bio ispit iz glume sa treće godine. To je bio ozbiljan i obiman ispit. Izašla sam, naravno, da polažem i dobila devetku, onako iz porodilišta! Sve se može! — istakla je glumica.

Jelica i Miša 11 godina posle rođenja prvog deteta su dobili i ćerku Olju, a ova porodica živela je idilično. Međutim, kada je glumica imala 45 godina ostala je udovica — Miša je preminuo usled srčanih problema. Te godine se navršilo dve i po decenije njihovog braka.

Pre nekoliko godina mediji su pisali da se Jelica od teškog perioda oporavila zahvaljujući svom poslu, a prva uloga nakon tragedije bila je ona u kultnom filmu Zdravka Šotre "Zona Zamfirova".

Jelica je u međuvremenu postala i baka, a njen unuk, koji živi u Švedskoj, zove se kao pokojni deka — Miloš.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy/M.R/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.