A OD SAJSI ZA BRESKVICU... NULA BODOVA! Svi su čekali da vide šta ima da kaže i SADA SE OGLASILA - GLEDAJTE OVO!
Sajsi Mc se oglasila nakon izbora srpskog predstavnika za Evroviziju, Foto: © ATA Images

javila se

A OD SAJSI ZA BRESKVICU... NULA BODOVA! Svi su čekali da vide šta ima da kaže i SADA SE OGLASILA - GLEDAJTE OVO!

Sajsi MC se javila nakon što je podigla buru na Pesmi za Evroviziju

Objavljeno: 15:54h

U subotu, 2. marta održano je finalno veče "Pesme za Evroviziju" - dva najveća favorita bile su mlade koleginice Anđela Ignjatović Breskvica i Teodora Pavlovska, Teya Dora. Članica žirija Sajsi MC dala je nula bodova Breskvici, zbog čega je naletela na osude javnosti, a sada se oglasila za Telegraf.

Po glasovima publike Breskvica je imala 45.160 poruka, a Teya Dora 28.114 SMS glasova.

S obzirom na to da su konačni glasovi dolazili 50% od publike, a 50% od stručnog žirija, veliku ulogu je imao i sam žiri - jer je mogao sve da preokrene.

Članovi žirija u finalnoj večeri bili su: Zoran Živanović (Žika Zana), Ivana Rašić (Sajsi MC), Dejan Petrović, Aleksandar Sedlar i predsednik žirija bila je Marija Šerifović, koja je 2007. godine dovela Evroviziju u Srbiju.

Sajsi MC se oglasila nakon PZE
Sajsi MC se oglasila nakon PZEfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Žika Zana je Breskvici dao 5 poena, a Teya Dori 6; Sajsi MC nije dala nijedan bod Breskvici, odnosno dala joj je nula bodova, dok je Teya Dori dala najviših 12; Dejan Petrović je Anđeli dao 12, a Teodori 10, Aleksandar Sedlar je za Ignjatovićevu izdvojio 7, a za Pavlovsku 4 boda, a Marija Šerifović je Breskvici dala 4, a Teya Dori 12 poena.

Mnogi su osudili potez Sajsi MC, pa je telegraf kontaktirao s njom, kako bi nam objasnila svoje glasanje u finalnoj večeri.

- Moja dužnost nije da bilo kome šta objašnjavam, ja sam bila deo stručnog žirija, koji glasa po predviđenoj proceduri i ne vidim prostor da se dalje vodi polemika - bila je jasna pevačica za Telegraf.rs.

Kompozitor Dragan Brajović Braja i jutjuber Andrija Jo su imali žestoke komentare na Sajsinih 0 bodova Breskvici.

- I tako jedan mediokritet LGBT ikona, drugosrbijansko čedo, muzička nebitnost.com, odluči ovu svinjariju svojim glasanjem. 12 poena Teya Dori i nula Breskvici, nisu nama potrebni Briti, Skipetari i ostali Srbomrzci - napisao je Braja putem platforme "Iks".

Sajsi MC dala 0 bodova Breskvici
Sajsi MC dala 0 bodova Breskvicifoto: © ATA Images

- Srećan sam mnogo zbog Tee, kao što ste videli, ona i Breskvica su bili moji favoriti. Ali me mnogo pogodilo i stvarno ne volim kada neko iz žirija vidno i namerno ošteti učesnika koji važi za najvećeg favorita i da mu nula glasova kao što je sa mnom bila situacija kad sam učestvovao i kao što se sad desilo sa Breskvicom. Pogotovo mi ovo sad deluje kao izrugivanje devojci od 20 godina koja nikome ništa loše nije uradila. Nije lepo - rekao je Andrija putem pomenute platforme.

Bonus video:

01:36

SAJSI MC UPUTILA SAVET BUDUĆIM MAJKAMA: Jako je važno da u trudnoći svaki dan radite OVO! Reperka nastupala i u drugom stanju

(Espreso/Telegraf/M.K/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.