MILENA KAČAVENDA NIJE MOGLA DA ZAUSTAVI SUZE: Emotivim rečima se obratila OVIM UČESNIKU, pa donela KONAČNU ODLUKU
Milena Kačavenda, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

svi U NEVERICI

MILENA KAČAVENDA NIJE MOGLA DA ZAUSTAVI SUZE: Emotivim rečima se obratila OVIM UČESNIKU, pa donela KONAČNU ODLUKU

Milena je uputila emotivnu poruku Samiru, ističući da je dobar umetnik i porodičan čovek, ali da je odlučila da se distancira od njega.

Objavljeno:

Tokom emisije "Nominacije " u rijaliti programu "Elita", učesnica Milena Kačavenda je otvoreno analizirala svoj odnos sa Samirom Ramovićem.

Ona je kroz suze, istakla je da je njihovo druženje bilo lepo, ali da nikada nije dala povod da se među njima razvije nešto više od prijateljstva. Takođe, istakla je da je Samir dobar čovek, ali da postoje neke stvari koje joj smetaju i da je odlučila da mu stavi do znanja da želi da drži distancu od njega.

Milena je istakla da je njih dvoje pronašli gomilu sličnosti i da su imali neke zajedničke poglede na život. Emotivno je opisala pritisak koji oseća zbog dešavanja u rijalitiju i istakla da je njihovo druženje bilo ispunjeno lepim trenucima. Takođe, otkrila je da je Samirov ulazak u rijaliti bio motivisan različitim razlozima, te da je odlučila da stavi tačku na njihov odnos.

Milena Kačavenda se rasplakala zbog Samira
Milena Kačavenda se rasplakala zbog Samirafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Rekla sam ti da neke stvari ne radiš, a ti si ih opet radio Imaš pregršt kvaliteta, dobra si osoba, ali ne shvataš neke stvari koje meni smetaju. Ja sam tebe doživela kao normalnog mupkarca, a ne kao budaletinu. Sve više mislim da si ti neko ko radi sve ovo kako bi bio primećen. Smatram da sebi štitiš za*njicu. Ne bih da pričam o nekim detaljima. Jedno pričaš, drugo radiš.Da sam pametnija bila na početku, odmah bih te distancirala od sebe. Mislim da si dobar umetnik i čovek i veoma porodičan čovek. Mene s ljudski uvredio i pred toga što me nisi vređao. Molim te da držiš distancu od mene. Šaljem tebe, Samire - kazala je Milena kroz suze.

Kroz suze, Milena je uputila emotivnu poruku Samiru, ističući da je dobar umetnik i porodičan čovek, ali da je odlučila da se distancira od njega. Istakla je da je osećala uvređeno i da želi da Samir drži distancu od nje.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/SrbijaDanas Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.